Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
18'' jant almayı düşünüyorum. Dün gittiğim yerde bi jant beğendim onu alacağım inşallah. Yanlız lastik konusunda ustayla anlaşamadık.
Şuan araçta 215/55/R16 lastik var. Ben 225/40/R18 in uygun olacağını düşünüyordum ancak usta 235/40/R18 in uyumlu olacağını söyledi.
Sebebini sordum şuan üzerindekiler 215 olduğu için dedi. Eğer 205 olsaydı 225 olurdu dedi. Adamın işi lastik ve jant olduğu için ısrar etmedim ama kafamda soru işareti oldu. Siz ne dersiniz?
Soru
Bekir Gülcü
Merhaba arkadaşlar.
18'' jant almayı düşünüyorum. Dün gittiğim yerde bi jant beğendim onu alacağım inşallah. Yanlız lastik konusunda ustayla anlaşamadık.
Şuan araçta 215/55/R16 lastik var. Ben 225/40/R18 in uygun olacağını düşünüyordum ancak usta 235/40/R18 in uyumlu olacağını söyledi.
Sebebini sordum şuan üzerindekiler 215 olduğu için dedi. Eğer 205 olsaydı 225 olurdu dedi. Adamın işi lastik ve jant olduğu için ısrar etmedim ama kafamda soru işareti oldu. Siz ne dersiniz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 28 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap