Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Fark ettiniz mi, bilmiyorum ama siyah hariç, hepsinde farların yan kısmında sarımtrak bir kısım var, Amerika'nın abuk kurallarından biridir bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Abuk insanlar işte illa bi taraflarından element uydurcaklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Abuk insanlar işte illa bi taraflarından element uydurcaklar Bizim ülkenin gençleri de bu abukluğa özenip amerikan park olayını yapar araçlarına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Braavo güzel cevap, yaparlar sonrada Admine sorarlar, "acaba aracım garantiden çıkarmı, gol olurmu :)" diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Amerikan Park Bence Hoş Duruyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Bir kaç tane daha Siyah spoiler fena durmamış Bu arkadaş da Eibach kullanarak alçaltmış aracını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Bunları gördükçe amerikanın apaçi aracını almışım gibi hissediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 en sondaki kırmızı iyimiş 5 yıldız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Bunları gördükçe amerikanın apaçi aracını almışım gibi hissediyorum. Bende katılamadan edemedim. O Yeşil farlar falan nedir abi ya. Türkiyedeki tofaşçılar gibi amerikada fordçular mı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 bu mavi olandan ben hiç gormedim..avrupaya ozel bir uretım var sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Yay takacak olan arkadaşlar için, örnek olması açısından buyrun; yaylar aibach takan şahıs memnun olduğunu konforda pek bir değişim olmadığını ama yinede ufak bir fark olduğunu belirtiyor ön: arka: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Bu 5 cm düşmüş görünüyor ve bence fazla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 1,5 inç kadar düşmüş. 3,8cm ediyor sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Şu yıldız jantlar ( Ford sitesinde görsellerdeki lansman jant ) çok ama çok hoşuma gidiyor; hatta olmadıklarını öğrendiğimde çok üzüldüm... Style jantları da beğeniyorum yoksa gidip alacaktım bunlardan ( Bir de gereksiz masraf olur sanki ); bence en çok yakışan jant bunlar, hem sedan hem de Hb için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Hamdi Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 5cmlik Yay olması lazım bunların, Sportline modeli yazıyordu kutusunda kırmızı renkli. Bu kadar düşmesi aşırı bence, kullanımı çok sıkıntılı olur. 2.5cmlik Eibach yayların orijinal 16inc janta takılmış resimlerini bir göremedik ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap