Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Ben Ankara'ya Fiesta kiralayıp gitmiştim. Arkadaşımda megane 2 dci vardı.. Akşam arkadam geldi bu araba kaç motor ne beygir sana yetişemedim virajlada dedi.. Sen arabayı değiş dedim bununla zor yetişirsin benden birkaç gün sonra gitti sattı fiesta aldı Focus'u siz düşünün işte.. Yol tutuş konusunda şüphesiz dağlar var. daha neler... focus yokken reno vardı buralarda...hey yavrum hey 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 daha neler... focus yokken reno vardı buralarda...hey yavrum hey 20 m 2300 (2600) Ford ları unutmayalım...peeee:):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı uzun uzun yazmışsınız bilemiyorum focus tamam ford ama arkadaşın focusuna binince benim arabam daha güzel demiştim geçen sene ama artık alıcı gözü ile bakmaya başlamalıyım focusta da karar vermiş değilim gerçi cruse ve civic de düşünüyorum yani kararsızım bu ara Cruze u hic sevmedim. Ne kadar guzel gorunurse gorunsun sevemedim. Civic e gelince bir arkadasim 2009 model otomatik vjtes bir civic aldi. Ancak " 2000 model polo classicten daha fazla ses var bunun icinde citirti eksik olmuyor" diye satti. Ha birde yakitindan sikayetci olanlar cok. Torkunun da cok dusuk oldugunu soyluyorlardi. Ama yuksek devir cevirmek icin iyi bir secenek. Ayni rakamlara opel astra da alinabilir. Sorunlu falan derler opel icin ama fena araba da degil disaridan gordugum kadari ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 (düzenlendi) Bence - Tercihinizi beklentileriniz belirler, heves yetmez ne istediğinizi iyi tanımlamanız lazım... - İkinci elde belki de marka model kadar bulunan aracın durumu ve fiyatı da önemlidir - Gözünüze kestirdiğiniz aracı mutlaka kullanıp deneyin, en kötü ihtimalde kiralayın, kiralık araçlar hor kullanılmış bile olsa genel bir fikir verir Nisan 14, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 arkadaşlar çok teşekkür ederim hepin, ayrı ayrı kendinizce konuya açıklık getirmişsiniz... Anlaşılan cruze ve civic'den uzak durmak gerekecek o fiyat aralığında da en mantıklı seçenek focus gibi görünüyor, ben yavaş yavaş 2.el sitelerini taramaya başlayayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 arkadaşlar çok teşekkür ederim hepin, ayrı ayrı kendinizce konuya açıklık getirmişsiniz... Anlaşılan cruze ve civic'den uzak durmak gerekecek o fiyat aralığında da en mantıklı seçenek focus gibi görünüyor, ben yavaş yavaş 2.el sitelerini taramaya başlayayım Önemli olan beklenti ve amacınız. Focus dinamik sürüş karakterli güçlü ve tutulan bir araç. Ama bunlara önem veriyorsanız bunlar önemli. Sonuçta beğeniler herkezde değişir. Megane'da konforlu sessiz ve dizel motor yeterli ve tutumlu. Ne umduğunuz önemli. Bunlar aynı sınıfta farklı karakterde araçlar. Siz ne istiyorsunuz, sizin için ne önemli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Önemli olan beklenti ve amacınız. Focus dinamik sürüş karakterli güçlü ve tutulan bir araç. Ama bunlara önem veriyorsanız bunlar önemli. Sonuçta beğeniler herkezde değişir. Megane'da konforlu sessiz ve dizel motor yeterli ve tutumlu. Ne umduğunuz önemli. Bunlar aynı sınıfta farklı karakterde araçlar. Siz ne istiyorsunuz, sizin için ne önemli? Aslında ben hepsinden biraz istiyorum cruze görünümü civic iç dizaynı megane konforu focus atikliği 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Aslında ben hepsinden biraz istiyorum cruze görünümü civic iç dizaynı megane konforu focus atikliği 4 araç alalım size toplama yapalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap