Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2013 ilk olarak tampon bölümünde bir folyo ve siyah kaplama ile tamponuma güzel bir şıklık akzandırdık yakında da xenon far takmayı düşünüyoruz fakat değişik fiyatlar aldım biri 170 ,350ve 120 tl fiyat aldım xenonlar için ne önerirsiniz? işte bu kadar 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Senin minik ellerine sağlık Abdullahcan Değişik olmuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Ampul takıp başkalarını rahatsız etmezsin umarım. Gule gule kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 lütfen xenon takma, takacaksan komple oem far tak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 plaka işi bozmuş abdullahcan ,suya dayanıklı cd kalemı al rakamları kalınlastır krom plakalıga tak ozaman on numara gösterir:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Ampul takıp başkalarını rahatsız etmezsin umarım. Gule gule kullanın. lütfen xenon takma, takacaksan komple oem far tak. yok zaten taktığımız zaman zaten mavi değilde beyaz takmayı ve aşagıya bakacak zaten plaka işi bozmuş abdullahcan ,suya dayanıklı cd kalemı al rakamları kalınlastır krom plakalıga tak ozaman on numara gösterir:) düşündüm bugün yapcam inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 lütfen xenon takma, takacaksan komple oem far tak. yok zaten taktığımız zaman zaten mavi değilde beyaz takmayı ve aşagıya bakacak zaten plaka işi bozmuş abdullahcan ,suya dayanıklı cd kalemı al rakamları kalınlastır krom plakalıga tak ozaman on numara gösterir:) düşündüm bugün yapcam inşallah Aşağıya bakması yeterli değil halojen için tasarlanmış reflektorun xenondan çıkan ışığı toplayıp odaklanması mümkün değil. Yine dagı tası aydınlatacak. Diğer türlü sen nasıl önünü göreceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 xenon aşaıda baksa yukarıda baksa karşıdan gelen için çok tehlikeli..sizi bilmiyorum ama ben karşıdan o şekılde gelenler için pek iyi şeyler düşünmüyorum. .zaten yagmurda onunu gerömezsin.bende zenon düşünüyorum fakat mercek temın edemedım.merceksızde asla kullanmam da tavsıyede etmem.daha doğrusu pahalıya geldı.ama diyorsan kı ben beyaz far istiyorum osram h1-h7 5000k nıght plus yada cool blue ( beyaz yanıyor mavi değil) ben aldım ve çok memnunum..resım koymayı becerebılsem su foruma koyacagımda daha sonra bu araçların parçaları ucuzlayacak zaten mercekte bulursun xenonda 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 hocam biz beyaz almayı düşündük hatta taktık bile beyaz yani maviyi zaten babam dedi olmaz yani beyaz renk farlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 hocam biz beyaz almayı düşündük hatta taktık bile beyaz yani maviyi zaten babam dedi olmaz yani beyaz renk farlar ozaman karar senın dostum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 ozaman karar senın dostum.. zaten hata veriyormuş iptal ettik bizde onun yerine krom sis farı çerçevesi taktık yarın fotolarını atarım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 bunlardan bugün çekildi krom sis farlarını kazasız belasız taktık gayet şık durdu diyebilirim işte fotolar daha fazlası gelecek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 darısı başıma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 amin abi inşallah yakında sende takarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 bu krom sis farı çerçevesini nerden tedarik ettiniz bende sis var ama çerçevesi böle olsun istiyorum teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap