Oktay Toker Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2013 Focus F1 göstergelerinde son farklı çalışmalarımdan kareler.Tecrübe kazandıkca daha az hatalar ile işçilik ve sonuç gerçekten çok farkediyor.Resimler bunun kanıtı diye düşünüyorum. Beyaz ledlerin ışık şiddetini bu defa gerçekten tam ayarında vermeyi başarabildim.Arkadaşımın devir tarafınada kırmızı ek istemesi ile biraz farklı yöntemlerle çok iyi bir tonda yakaladıgım kırmızı ve beyaz renklerin çarpıcı güzelliği burada sanırım daha iyi yakalayabildim. Farklı bir F1 içinde açık tonda mavi ve kırmızı renk çalışması yaptım.Bu defa farklı olarak km tarafında 180 ve sonrası için kırmızı renk ilavesi uyguladım.Bu sonuca ulaşmak için oldukca fazla zaman harcadım ve sanırım buna değdi. Kırmızı ilavesi olmadan bir deneme. Kırmızı ilave sonrası görünümler. Göstergenin en son hali bu.Araç üzerinde çekilecek resimlerini elime geçtiğinde bilahire yükleyeceğim. Buda kalorifer ayar bölümünün ve düğmelerin görünüşü. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Oktay abi yine her zaman ki çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende geçenlerde niyetlendim böyle bir çalışmaya. Hatta led falan aldım. Gösterge panosunu çıkarttım komple. İbre çubuklarını yuvasından çıkartamadım bir türlü. Çektim gelmiyor. Fazlada zorlamadım kırılır falan diye. Var mı basit yolu yordamı ? Araç mondeo mk2. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 İbreleri agzı geniş tornavida ile hafif hafif kagırttırarak çıkaracaksın. Gösterge tabanı yeşil kazıman lazım.Yoksa beyaz ledler ile yine yeşil renk alırsın ama güzel yeşil oluyor turkuaz mavisine yakın bir renk.MAvi led kullanırsan üstteki kalorifer ayar dügmelerinin rengini yakalayabilirsin. Örnek olarak Mk1 mondeo göstergesine yapmıştım bakabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Her zaman ki gibi iyi iş çıkarmıştınız elinize sağlık.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 ikisde birbirinden,güzel olmuş.elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Çin Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 mükemmelin ötesinde bir çalışma olmuş ellerine ve emeğine sağlık ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 F1 km göstergesine beyaz ve kırmızı renk uygulaması yaptım.Mavi renk çalışmasının beyaz olanı oldu. Resim boyutunu küçültünce netlik hakikaten bozuluyor.İsteyen olursa tam boyutta yollayabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Yüksel Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Emek çok büyük abicim ellerine sağlık valla çok güzel uğraşıp yapmışsın keşke bizimde elimizden gelsede bizde yapsak fakat sana bi sorum olucak ampülleri bı yerden bulup alsam takdırabilirim kanımca seninki gibi 180'den sonrasını kırmızı filan yaptıramam ama sadece beyaz yapdırmam için nasıl ampül alıcam markası filan önemlimi bana bi yardımcı olursan sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Kadran tabanı yeşil olduğu için sadece ampul ile beyaz yapma şansınız sıfır diyebilirim.Dipsiz 5 watt beyaz yanan ampuller mevcut onlar ile daha açık yeşil renk alırsınız.Bu ampul ile kullanımı far anahtarında gösterge ışık ayar düğmesi var ise tavsiye ederim yok ise kullanmayın. Kadran altındaki yeşil boya kazındıktan sonra sizin için en basit yöntem şerit led ile içini döşemek olur.Başkada benim bildiğim çözüm yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avni_Duman Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Oktay Toker Bey Merhaba, ben de aracımın göstergesini mavi olarak değiştirmek istiyorum, konu ile ilgili yardımcı olabilirisiniz, yada bizzat siz yapabiliyormusunuz galiba Ankaradasınız ben de Ankaradayım teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Oktay Toker Bey Merhaba, ben de aracımın göstergesini mavi olarak değiştirmek istiyorum, konu ile ilgili yardımcı olabilirisiniz, yada bizzat siz yapabiliyormusunuz galiba Ankaradasınız ben de Ankaradayım teşekkürler... Oktay abi bu ara internete giremiyormuş, imzasında yazan telefondan ulaşmanızı tavsiye ederim. Kendisi bu işi gözü kapalı yapar ancak size bir tavsiye önceden zaman ayarlayın, mesela 2 saat sürecekse 2 saat bekleyin yapsın alın dönün. Yani bugun ver yarın al tarzı olmasın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Numan Ozulku Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Rica etsem Oktay abinin numarasını bilen yazabilirmi? Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2015 Rica etsem Oktay abinin numarasını bilen yazabilirmi? Tesekkurler İmzasında yazıyor... 05330363764 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap