Cem Boneval Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2013 Dünya çapında özellikle otoyol polislerinin kullandıkları araçları görünce insan heves etmiyor değil. Bakın... Dubai polisi Aventador kullanırken İtalyanlar Gallardo ile yetinmişler: Onu da kullanmayı becerdikleri pek söylenemz: Almanlar Porsche demiş... Mercedes'e de 730 PS'lik bir Brabus ile şans vermiş: Ama BMW'yi de boş geçmemiş: Hırvatistan da BMW'ye güvenmiş: Avusturya Porsche sevenlerden... Rusya da öyle: Hatta Romanya bile Kuveyt ise Audi demiş: İngilizler Lotus Evora'yı denemişler: Lancer Evo'yu da garaja atmışlar: Amerikalılar fantaziyi sever... Japonlar Nissan 350Z ile takipteler... Bu da Güney Yarımküreden Holden Monaro GT, 700+HP Güney Kore de Lamborghini demekte... Heves ettiniz değil mi? Ama bazen de ne çıkarsa bahtına: Abartmanın da sınırı yok elbette: 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Rusya da Porsche ve Mercedes tarzı araçları sadece üst düzeyler kullanmakta,şimdi trafik polislerine bu güzel aracı vermeye başladılar:) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Şüphesiz en can alıcısı Türkiye'de görülmekte. 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Aslında beygiri az olsun benim olsun..::):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Bence en çok polis arabası olmak mustang e yakışıyor .. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Bunları gören millet sırf bir kez olsun bindirilmek için suça meyil eder 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Cem abi okurken yine guldurdun beni, Allah da seni guldursun. Oyle bir yazmissin ki bir sonraki resimde "Damadin amcasindan bir burma bilezik" diyeceksin sandim En cok almanlarin son yesil bmw'si ile amerikalilarin dodge charger'i hosuma gitti. Sanirim srt8 ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Azerbeycan'da da BMWler varmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 (düzenlendi) Çok keyifli ve komik bir paylaşım olmuş; aklınıza sağlık =) Dubai'de, Sheikh Zayed Yolunda 120 km/saat sabit hızla giderken bu Avantador yanımızdan yeşil-beyaz bir hüzme olarak geçmişti; iş arkadaşımla bayağı hayıflanmıştık Arabın polisi bile 500 Binlik araba ile uçuyor diye... Nisan 16, 2013 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 En çok Amerikan polisinin elini beline koyma şekline takıldım. O ne duruş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 En çok Amerikan polisinin elini beline koyma şekline takıldım. O ne duruş. Ya hakikaten onu ben de diyecektim, durus bi ayri, vucut bi ayri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 daha önce paylaşmıştım ama konuya çuk oturuyor Şüphesiz en can alıcısı Türkiye'de görülmekte. bence bu torosları amerikalılar meksika sınırında kullanabilirler , arazide hummer'dan farkı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Bizde en lüks polis arabası MINI sanirim? Bu arada bu polisler otoban polisi falan herhalde? Yinede şaka gibi adamların altındaki arabalar. Kovalamaca esnasında hız sınırlarınıda aşabilme yetkileride vardır, ooh mis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 bizim ülkemizde bu tarz şeylere pek önem verilmiyor nedense çok gerek yok sanırım. Keşke olsa bir kaç tane görsek fenamı. Hoş bu araçların sivillerini bile zor görüyoruz orası ayrı (vergiler ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Abi bizim ülkemizde bunlara gerek yok çünkü yasal hız sınırlı tüm otobanlar. Diğer ülkelerin bir kaçında sınırsız yollar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap