Servet Ö. Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 (düzenlendi) Forumda arayıp bulamadım sorma gereği duydum. Focus 3 için sorun çıkarmayan OBD kablosu/aparatı arıyorum yurtiçinden nereden bulabilirim? Nisan 17, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Ben sorunu tam anlamadım Aux kablosu mu arıyorsunuz ? Ne bağlayacaksınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Evet bende farkettim yanlış sormuşum sorumu. Aux değil, diag portundan bilgisayara bağlanan kısmı sormak istemiştim. sorumuda düzelttim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 OBD kabloları hatta wi-fi olanlar ebay da görmüştüm ama pek de ilgim olmadığı için bilgim yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 (düzenlendi) OBDII Protokolleri: ISO15765-4 (CAN) ISO14230-4 (KWP2000) ISO9141-2 J1850 VPW J1850 PWM gibi protokolleri varmış F3 'e hangisi uyar bulursam biryerlerden sanırım eşlenen bişey bulabilirim. Nisan 17, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Obd genel bir bağlantı son 10 yıl hep aynı satın aldığınız yerde yazar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Forumda arayıp bulamadım sorma gereği duydum. Focus 3 için sorun çıkarmayan OBD kablosu/aparatı arıyorum yurtiçinden nereden bulabilirim? Program var mı elinde? Remap mi yapacaksın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Program var mı elinde? Remap mi yapacaksın? Hayır yok, biryerlerden etis'i de bulmaya çalışıyorum. Olay size çok yakın bir konu sanırım. Navigasyonlu ekranlardan buldum fakat herşeyi çalışırken park sensörlerini ekranda göstermiyor. Bende gördüğüm bildiğim ayarlara oynayıp ekran tipini sisteme tanıtmayı deneyeceğim. Bu yüzden kablo ve etis'i ayarlayabilirsem kendimce deneyeceğim. Bu konuda bilmediğim/yanlış bildiğim birçok ayrıntı vardır eminim. Aydınlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mini-elm327-obd2-bluetooth-ariza-tespit-ve-silme-cihazi-121673848/detay veya http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-ariza-tespit-cihazi-obdii-v1.5-elm327-bluetooth-5-ledli-121230483/detay Ben benzerini ebay'den 10$ gibi bir bedele almıştım, Torque ve Android telefonla çalışıyor gayet güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Etis'ten, VAGCOM'un VW'lerde yaptığı gibi her şeye ulaşıp değiştirebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mini-elm327-obd2-bluetooth-ariza-tespit-ve-silme-cihazi-121673848/detay veya http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-ariza-tespit-cihazi-obdii-v1.5-elm327-bluetooth-5-ledli-121230483/detay Ben benzerini ebay'den 10$ gibi bir bedele almıştım, Torque ve Android telefonla çalışıyor gayet güzel. Peki bu cihazı alıp Etis ile beraber kullanabiliyor muyuz? Konuya çok uzak olduğumdan saçma sorular soruyor olabilirim. Etis'ten, VAGCOM'un VW'lerde yaptığı gibi her şeye ulaşıp değiştirebiliyor muyuz? Etis ile sanırım her türlü hareket yapılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Servislere özel yazılıma ulaşmak lazım, konuya uzak birisinin bu durumda yarardan çok zarar verme olasılığını da göz ardı etmemek lazım. Ben cehaletimle ancak bu kadar yazabiliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Etis'ten, VAGCOM'un VW'lerde yaptığı gibi her şeye ulaşıp değiştirebiliyor muyuz? Etis internet üzerinden bağlanabildiğimiz site değil mi? Ayrıca bilgisayara kurulabilen bir versiyon mu var? Varsa da oynamak cesaret ister. Servistekiler bile çok kurcalamamaya çalışıyor. VW'deki sistem daha keşfedilmiş ve kurcalanabilir durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Etis'de ücretsiz hiçbirşey yapamazsınız. 10 dolarlık obd cihazları ile de remap yapamazsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Evet bilgisayara kurulan versiyonuda var, yada ben işlemler yapılırken başka şeyler görüp karıştırdım. Pek bir cesaretliler ayrıca her tip değerle oynamaya benim gördüğüm kadarıyla. Servislere özel yazılıma ulaşmak lazım, konuya uzak birisinin bu durumda yarardan çok zarar verme olasılığını da göz ardı etmemek lazım. Ben cehaletimle ancak bu kadar yazabiliyorum... Aynen riskin farkındayım fakat, gördüğüm kadarıyla yapılan işlem "iki tıka bir porche" modunda kolay bir iş gibi görünüyor. Tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyor, orasıda ayrı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Evet bilgisayara kurulan versiyonuda var, yada ben işlemler yapılırken başka şeyler görüp karıştırdım. Pek bir cesaretliler ayrıca her tip değerle oynamaya benim gördüğüm kadarıyla. Aynen riskin farkındayım fakat, gördüğüm kadarıyla yapılan işlem "iki tıka bir porche" modunda kolay bir iş gibi görünüyor. Tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyor, orasıda ayrı. Elindeki Ekranı daha önce Ozan arakadaşımız serviste uyumlu hale getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı servis bu konuda. Bu işe girişeceğine bizdeki gibi herşeyi ile çalışan bir ekran bulmaya çalışmanı tavsiye ederim. Alacağın ekran mümkünse sıfır olmasın; avrupa da kazalı araçlardan sökülmüş hasarsız ekran olsun o zaman bütün fonksiyonları çalışır durumda olur. Buradan küçük birde bilgi; servis benim gösterge ekranının yazılımını güncellerken 5" navi ekranı ile de ilgili bir güncelleme yapmış; bazı ufak tefek farklar var ekranda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Servet Ö.
Forumda arayıp bulamadım sorma gereği duydum.
Focus 3 için sorun çıkarmayan OBD kablosu/aparatı arıyorum yurtiçinden nereden bulabilirim?
Servet Özkan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
6
6
4
Popular Days
Nis 17
25
Nis 23
6
Ock 26
2
Ock 31
2
Top Posters For This Question
Servet Ö. 10 posts
Mertol Kip 6 posts
Ozan Kar 6 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 17 2013
25 posts
Nis 23 2013
6 posts
Ock 26 2014
2 posts
Ock 31 2014
2 posts
Popular Posts
Mertol Kip
etis diagnostik programi degil, aracin tesisati ve isleyisi ile ilgili diagramlar ve bilgi var. Eski adi TIS idi (Technical information system) Daha sonra cevrimici versiyonu cikinca e-tis oldu adi.
Servet Ö.
Peki bu cihazı alıp Etis ile beraber kullanabiliyor muyuz? Konuya çok uzak olduğumdan saçma sorular soruyor olabilirim. Etis ile sanırım her türlü hareket yapılabiliyor.
Servet Ö.
Farkındayım fakat şuan ekranda çerçevede bulmak zor benim için. O yüzden gördüğümde bırakmadım ekranı. Etis'in sitesinden şöyle birşey indirdim, bu vatandaşda VCI denilen bir aygıt arıyor. Muht
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap