Servet Ö. Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 (düzenlendi) Forumda arayıp bulamadım sorma gereği duydum. Focus 3 için sorun çıkarmayan OBD kablosu/aparatı arıyorum yurtiçinden nereden bulabilirim? Nisan 17, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Ozan denemedim diyorum ayni soruyu degistirerek soruyorsun. Al sana cevap. "Bilmem denemedimki." Ben IDS i VCM ile kullandim. Cakma Cin klonuydu. evet abi anlaşamıyoruz çünkü ids dedin ama interface söylemedin o yüzden didiklemek gerekti ama şimdi oldu abi Ozan denemedim diyorum ayni soruyu degistirerek soruyorsun. Al sana cevap. "Bilmem denemedimki." Ben IDS i VCM ile kullandim. Cakma Cin klonuydu. son soru http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-ECU-Scan-adapter-cable-for-FORD-VCM-OBD-IDS-auto-Diagnostic-Programmer-/400450907510?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item5d3cbbed76&vxp=mtr bunu alsam yeterlimi? VCIde lazımmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Bu sadece kabloki.. Bendekinde VCM ile VCI beraber gelmisti. Bu muhtemelen elm cakmalarindan falan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 http://www.ebay.com/itm/New-Ford-Rotunda-VCM-II-Vehicle-Communication-Module-/300894148524?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item460eb057ac&vxp=mtr Alet budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Sertcakan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 merhaba f3 araç üzerinde obd2 soketi nerededir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 merhaba f3 araç üzerinde obd2 soketi nerededir. Direksiyonun sol altında far kumandasının altında yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Sertcakan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 hatta ben bağlanmayı denedimde kafayı yedi araba çalışmamaya filan başladı yani bağlantıyı kurduktan sonra read configration dedikten sonra sapıtıyor.ozan odb cihazını çıkartınca düzeliyormu peki. yoksa arabanın ayarları bozulup öylecemi kalıyor.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 ozan odb cihazını çıkartınca düzeliyormu peki. yoksa arabanın ayarları bozulup öylecemi kalıyor.? Kabloyu çekip bir iki kere deneyince normale donmustu. Tekrar edeyim bu sorun focus 2 ve türevleri icin olan programlarda oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Servet Ö.
Forumda arayıp bulamadım sorma gereği duydum.
Focus 3 için sorun çıkarmayan OBD kablosu/aparatı arıyorum yurtiçinden nereden bulabilirim?
Servet Özkan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
6
6
4
Popular Days
Nis 17
25
Nis 23
6
Ock 26
2
Ock 31
2
Top Posters For This Question
Servet Ö. 10 posts
Mertol Kip 6 posts
Ozan Kar 6 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 17 2013
25 posts
Nis 23 2013
6 posts
Ock 26 2014
2 posts
Ock 31 2014
2 posts
Popular Posts
Mertol Kip
etis diagnostik programi degil, aracin tesisati ve isleyisi ile ilgili diagramlar ve bilgi var. Eski adi TIS idi (Technical information system) Daha sonra cevrimici versiyonu cikinca e-tis oldu adi.
Servet Ö.
Peki bu cihazı alıp Etis ile beraber kullanabiliyor muyuz? Konuya çok uzak olduğumdan saçma sorular soruyor olabilirim. Etis ile sanırım her türlü hareket yapılabiliyor.
Servet Ö.
Farkındayım fakat şuan ekranda çerçevede bulmak zor benim için. O yüzden gördüğümde bırakmadım ekranı. Etis'in sitesinden şöyle birşey indirdim, bu vatandaşda VCI denilen bir aygıt arıyor. Muht
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap