Oktay Toker Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2013 Orjinal sıfır kutusunda aınan farlara yeni nesil Hella mercek,Gen5 balast D1s xenon takımı ve her bir sinyal bölümüne 15 adet amber power led yerleştirilirek çalışmayı bitirdim.Araç üzerindeki hali 1 kaç hafta içersinde takıldıktan sonra bilahire sinyal videosu ile beraber daha sonra eklenecek. Şu an ise orjinal baklava dilimli stoplara komple power led çalışmamıza adım attık. Power led sinyalin tasına göre kesilen aliminyum sogutucu üzerine bu şekilde sinyal egimi ve camın şekline göre yerleştirildi.bu hali alması için çok fazla denemeler yaptım.İlk önce camı delip mercekleri takacaktım ama vazgeçip en güzel işlemin bu olacagına karar verdim ve uyguladım. Bu görünümü camı delerek yapacaktım ama sogutucu içine uygulamaya karar verince aşagıdaki gibi bir çalışma ortaya çıktı. Sinyal kasasının kenar uçlarına american park için ledleri yerleştirdim.Sinyal merceklerine dogrı bakacak şekilde taktım.Işık yansıması olsun istedim. Mercek ve power led sinyal. Far kapndıktan sonraki görünümler. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Aracın üzerinde daha güzel olacak eminim çok iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Fatih 1 kaç aya kadar Mondeo Mk2 far için mercek ve power sinyal çalışmam olacak.Bu model araç için ilk olacak diye düşünüyorum.Ön çalışmalarım hazır çıkma iyice kararmış far arıyorum.Camları çatlakta olabilir ama bütün olmalı.Aklında olsun çok hesaplı fiyata görürsen rastlarsan haber verirsen sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Aklımda abi Fatih 1 kaç aya kadar Mondeo Mk2 far için mercek ve power sinyal çalışmam olacak.Bu model araç için ilk olacak diye düşünüyorum.Ön çalışmalarım hazır çıkma iyice kararmış far arıyorum.Camları çatlakta olabilir ama bütün olmalı.Aklında olsun çok hesaplı fiyata görürsen rastlarsan haber verirsen sevinirim. Düşünmez misin abi şunu; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mondeo-cikma-far-mondeo-mk2-96-00-sag-fardir-121455782/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Değer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Çok hoş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 oktay bey aynı malzemeleri alsak yeni kasa focusa uyguluyabilirmiiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 (düzenlendi) Tabiki el işçiliği yakın ise uygulanabilir neden olmasın. Soruyu bana yöneltiyor iseniz yapabilirim. Nisan 22, 2013 Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adem çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Arkadaşlar bu far takımı halinde mi satılıyor bilemiyorum ama ürün hakkında yorumunuzu rica ederim. Getirtmeyi düşünüyorum fakat pahalı mıdır? Fiyat konusunda ne düşnüyorsunuz? Focus 2,5 2009 tit x uyum sağlar diye tahmin ediyorum. link Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Bu far orjinal Ford ve halojen olarak satın alındı.Mercek çalışması ve power led sinyal sonradan yapılan işlem.Bu şekilde bulmanız imkansız. Orjianl H7 tipinde mercekli olarak ikinci el bulabilirsiniz aramanız lazım.Fakat orjinal halojen tipinde sıfır takımı 500tl civarında.Yan sanayiler 300tl civarında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap