O. Fatih Yurter Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2013 (düzenlendi) 3 günümü aldı sonunda ve sonunda mutlu sona ulaştım Yeşil ve turuncu ne kadar gözü yormasa da çok basit duruyordu. Bende böyle bir çalışma yaptım basit gibi görünsede baya bir uğraştırdı diyebilirim. Her focus 1 sahibinin bence bu çalışmayı yapması gerek. Çok kaliteli ve orijinal oldu fotoğraflarda ışık dışarıya taşmış gibi görünüyor ama kesinlikle çok güzel oldu gerçekte çok farklı görünüyor. Pek fotoğraf çekemedim olanlarla yetinelim şimdilik buyrun;;; Her takıldığım konuda bana sıkılmadan cevap veren Oktay Toker abiye burdan çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.. Nisan 20, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Eline sağlık.Uğraşın en sonunda çok güzel bir sonuç ile bitti.İyi günlerde kullan.İbreler grimsi görünüyor fena degil yapacak çok bişi yok.Km numaratörü içinde yapacak bişi yok.Bence oldukca hamojen bir görünüm olmuş.Kendim yapmış gibi sevindiğimi bilmeni istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Eline sağlık.Uğraşın en sonunda çok güzel bir sonuç ile bitti.İyi günlerde kullan.İbreler grimsi görünüyor fena degil yapacak çok bişi yok.Km numaratörü içinde yapacak bişi yok.Bence oldukca hamojen bir görünüm olmuş.Kendim yapmış gibi sevindiğimi bilmeni istiyorum. Abi teşekkür ederim Büyük yardımın dokunda her imdadıma sıkılmadan yetiştin sağolasın Bir de şu airbag lambasını söndürebilseydik iyi olacaktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Söylediklerimi uygulayabilirsen sönmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Daha bakamadım abi Uygun bir zaman bakar sonuçtan haberdar ederim seni.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş Keyifli binersin artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş Keyifli binersin artık Şükrü nerelerdesin yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Şükrü nerelerdesin yahu Abi girmeye fırsat bulamıyorum ya ders çalışıyorum iş felan birde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Abi girmeye fırsat bulamıyorum ya ders çalışıyorum iş felan birde Olur mu Şükrü mutlaka fırsat yarat..:) Forumun ilaçlaması lazım .... Şaka bir tarafa özletme kendini.... Daha bakamadım abi Uygun bir zaman bakar sonuçtan haberdar ederim seni.. Fatih eline emeğine sağlık.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Olur mu Şükrü mutlaka fırsat yarat.. :) Forumun ilaçlaması lazım .... Şaka bir tarafa özletme kendini.... Fatih eline emeğine sağlık.... Çok Haklısın Abi .. İnşallah toparlıcam bu durumu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap