Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2011 Tekrardan hoşgeldin abicim.. Seni anlamlı bir parça ile karşılıyorum http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 eyvallah bende karşılıksız bırakmıyorum bu parçanı ve eşlik edebileceğimiz anlamlı bir video koyuyorum...yanlız içerisi berbat etti br ogün beni cigerlerimi çok üşüttüm mapus kötü evlat..öhhöhöhö..getirdigin don-atlet sigaralar için çok teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 İyileşirsin abicim geçer hepsi merak etme bitanede benden gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 hoba..............ne güzel şarkı bu ya..........teşekkürler.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qXRdlOvLNeo işte ses........ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Ortağıma geçmiş olsun....Ben olmadığım için biraz kendine dikkat etmemiş,mapuslara düşmüş...Hemen çıkartacağım onu bu kötü mapushane köşelerinden,bağlantılarımı kullancam,Hakim Savcılar Yüksek Kurulunda adamlarım var,sürdüreceğim onu hapse atan hakimlerin hepsini.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Bu şehir benden korkuyor. Gerçek yüzünü gördüm. Sokaklar içlerinden kan akan geniş birer oluk. Lağım ağzına kadar dolduğunda ise hepsi boğulacak. **** ve cinayetlerin birikmiş pisliği boğazlarına kadar geldiğinde... bütün orospular ve politikacılar "Kurtarın bizi!" diye bağıracak. Ama ben "Hayır!" diyeceğim. I've seen its true face. The streets are extended gutters... ...and the gutters are full of blood. And when the drains finally scab over... ...all the vermin will drown. The accumulated filth of all their *** and murder... ...will foam up around their waists... ...and all the whores and politicians will look up and shout, 'Save us.' And I'll whisper, 'No.' 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Ortağıma geçmiş olsun....Ben olmadığım için biraz kendine dikkat etmemiş,mapuslara düşmüş...Hemen çıkartacağım onu bu kötü mapushane köşelerinden,bağlantılarımı kullancam,Hakim Savcılar Yüksek Kurulunda adamlarım var,sürdüreceğim onu hapse atan hakimlerin hepsini.... merak etme dostum........intikam soğuk yenen bir yemektir..........sagolasın dostlarımız baktılar..varmış sevenler bizi...sevmeyenler olduğu kadar.......seniz özledik ya..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 merak etme dostum........intikam soğuk yenen bir yemektir..........sagolasın dostlarımız baktılar..varmış sevenler bizi...sevmeyenler olduğu kadar.......seniz özledik ya..... Rockerroller sahnelere yeniden dönüyor..Ne demiştim "I'll be back" ....!!! İşte geldim,buradayım artıkın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=P3oEqLLRkk0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Ne Güzel Filmdi yaaa....Emekli olunca buraya yerleşcem bende zaten....Deniz olmayan şehirlerde yaşamaktan canıma tak etti...deeee,emekli olunca da kıç baş kırarmış olcak,ne kızlara bakabilceeeez ne de takılabiliceeez,yaşlı diye amca diyecekler moral sıfır olacak...Morukken deniz kenarının bile keyfi olmazki...Acaba diyorum satıp malı mülkü yerleşsem mi buralara...da...mal mülkte yokki...iyi kötü bir focus var dı onu da sattık.... Ulan bu nasıl bir çaresizlik paradoksudur yaaaa....Nalet olsun bu içimdeki deniz özlemine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Abicim öle düşünme o yaşlarında ayrı bir keyfi vardır bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 - Abi hayırdır... Sabahın altısında Bosch bayisinin önünde ne işin var? - Birader sorma... Bende 'erken bosch alma' olayı var da...! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1Y9U6XguPl0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap