Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Ustan resim koymaz koysada kaçamak resimler koyar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 saçlar hafiften apaçimi yokusam....liseli bebe .... yokyok genç arkadasımız maşallah güzel çıkmış tipik liseli gömlek dışarı yaka çözük kravat bagıyla... bana siyah beyaz laf edene bakarmısın ya...bunun ustasıda böle işte...nerde olum mastercheff...yemegimi yaktı yokusammm...adam geceleri tırt çıktı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yenge izin vermiyor abi giremiyor ondan ahahahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Abi liseli yıllarım artık o devirde kapandı Ustam bi gelsinde siz onu görün ben kefilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yenge izin vermiyor abi giremiyor ondan ahahahahaha O şimdi hatun kovalıyodur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 biz daha önce dedik ustana resim koy diye fos çıktı o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 O esrarengiz olmaktan hoşlanıyor Biraz da fantastik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 aklıma atını seven kovboy geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 offf :D Abi severde döverde onun atı sonuçta öldüm yani helal olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Ulen bak burayı okumamıştım...Size topluca cevap vericem merak etmeyin..Önce şu asistan adayım onuru takdir edip bir üst kademe olan astistan kadrosunu kendisine vericem...Seni Astistan Onur olarak kutsuyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Konuya buradan mı yoksa öbür taraftan mı devam edelim beyler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 hadi bırak lagalugayı resmini istioz cokmuzor ya.........korkma gülmiyeceğiz......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Kılıç lazım kılıçççç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 hadi bırak lagalugayı resmini istioz cokmuzor ya.........korkma gülmiyeceğiz......... Hayal mahsülü abi koymaaaaaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 canın nasıl isterse......resmini koyda.........naparsan yap... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap