O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Hadi anlatın devamında noldu abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 master cheffine sor izin al öle....hemen yok.... not:bizim asistte nolduysa bugün yok aga...sattımı bizi noldu anlamadım gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Satarmıyım hiç abimmm Geldimmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Hadi anlatın devamında noldu abi Özel msj at astistan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 hoba.....gelmiş aslanım...olum rocker abimiz bize göndermiş focus anahtarlıgı süper cok yakıştı ya.....bulabilirsen sende cok güzel gerçekten....merak ettik seni yoksun zaten sen ben rocker ve mümtaz toraman cıragı onur var sitede.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Filme dalmışım abicim sabah 4 ten beri ayaktayım yatıcam birazdan fazla eşlik edemeyeceğim sohpete Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 ok iyi geceler sana geçmiş olsun..........bir minoset flan al bari de agrıların gecsinn... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Sağolasın abicim Alkol aldım onun yerine İyi geldi yumuşattı baya Buketin gelmesini bekliyorumgelince yatıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Geçmiş olsun abi. şu hikayelerin devamını alabilseydik iyi olacaktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Sağolasın kardeşim Ne hikayesi bende hikaye falan yok Bendeki tek hikaye hanselle gratelin trakya şivesi ile anlatılan versiyonu var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 olum bu buket aşkı nolacak kendi olumda ankaradan bir buket bulmuş trendmidir nedir...bugün şu an istanbulda kendisi gece amerikaya ucucak.......özledim şimdiden ya...........kız onu görmeye son günü için ankaradan gelmiş..vala ya........garip... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Sağolasın kardeşim Ne hikayesi bende hikaye falan yok Bendeki tek hikaye hanselle gratelin trakya şivesi ile anlatılan versiyonu var tersleme abisi cocgu..........merak ediyor....sende ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 ben zaten sizden istemiştim. yarası olan gocunur işte demekki var hikayeleri bize anlatmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 onun hikayeleri için topic degil blog acması lazım ondan yazamıyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 97 has gözetleyicene konuşsana sende biraz gülelim eglenelim bakınıp durma hep.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap