O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 streetfire seyredemiyorum son bi kaç gündür neden biliyor musun abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 streetfire seyredemiyorum son bi kaç gündür neden biliyor musun abi? Bende seyredemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 (düzenlendi) http://www.facebook.com/video/video.php?v=221238211233327 garide gariii. izleyin 3:06 da çıkan beyaz pantolonlu adama dikkatt Temmuz 26, 2011 ONURFTH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 yeni bir kavim herhalde nerede amazon yağmur ormanlarındamı yaşıyor bu kabile acaba.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=221238211233327 garide gariii. izleyin 3:06 da çıkan beyaz pantolonlu adama dikkatt hay o krem adama benn hiç gülesim yokdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 (düzenlendi) Abi ege tarafında olanlar bilir artık yerine gari kullanırlar bu oyunda büyük bi ihtimal ege yöresinin O beyazlı adam bi ara ekranın önünden apachi tarzında geçiyor orasına hastayım süre 1:35. Temmuz 26, 2011 ONURFTH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 hay o krem adama benn hiç gülesim yokdu Abi o ekrandan geçişi komik boy desen 2 metre gülyabaniye benzettim şu kemal sunalın filmindeki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Abi ege tarafında olanlar bilir artık yerine gari kullanırlar bu oyunda büyük bi ihtimal ege yöresinin O beyazlı adam bi ara ekranın önünden apachi tarzında geçiyor orasına hastayım süre 1:35. Ege yöresi değil bu yanlız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Edirneli olabilir ama senden ötürü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Abilerim bu hiçbir yrin dansı diil,yanılıyorsunuz külliyen...Bu bir Tarikat ayini...Moroniyecilerin ayini.... Beyaz Pantolonlu Gulyabanide şıhları.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 RACKO gelmiş........çok sıcak izmir.........keyifsizim balkonda...............off focus bile acmıyor içimi........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Abi bizde aynen... hadi anlatın şu askerlik anılarından felanda dinleyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Abi bizde aynen... hadi anlatın şu askerlik anılarından felanda dinleyelim Onur da iyi alıştı anılara falan...Alıştı tabii Ne yapsakki...Askerlik anılarına girersek benim olaylarımın haddi hesabı yok,forumda sayfalar yetermi bilmem o derece yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 polislik anılarımı anlatsam mesela...sucluları nasl konuşturdugumu su işkencesi yapardık....for example dilleri çözülüverirdi...ahu dillim güler yüzlüm abe ceylan gözlüm...şrkısı eşliğinde...şakırlardı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Benimde polislik anılarım olsada anlatsaydım keşke...Yalnız polis hatunlar herzaman bana çok seksi gelmiştir...Geçen Çevik Kuvvete almışlar yeni çıtırları,robocop içinde nasıl seksi gözüküyorlardı yav..Bir ana polis olasım ve o çıtırlara takılasım geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap