Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Neden üzgünsün kanka...Benim gibi bugün ölümden mi döndün?Audi a6 ile adamın teki arkadaşın focusunu ödünç almıştım arkadan bir çaktı,arka dağıldı... Emabet arabayı mahfettik yaaa...Zengin bebesi bilkentli almış audi a6 yı 100 le çaktı önce halk minübüsüne sonrada benim kullandığım f1 e.... Geçmiş olsun abicim canına bişey olmamış ya önemli olan o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Geçmiş olsun abicim canına bişey olmamış ya önemli olan o çok sağol ogün teşekkür edrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 kaza dediğin böle olur işte........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 nasıl kıymışlar bunlaraaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Hani nerde abi senin çekirge nereye kayboldu az dedikodu yapalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 nebilim yok kimse......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 abi senin çekirge hatun peşindedir bu saatte yoksa forumda olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Geldim geldim,hatun peşinde koşma zamanım yaklaştı,Pazartesinden itibaren izindeyim bayram sonuna kadar eheheheüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 hoba..............ya oruç.............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 abi senin çekirge hatun peşindedir bu saatte yoksa forumda olurdu Sözlüyüm artık olm ben ne hatunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 GARFİ....on the usa...shigaco da orda burda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 donut manyagı olumolum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap