Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Onur ciddiyim babam arkamda resimlerle uğraşamicam yoksa ben biliyorum sana neler yapacağmı Hatırlıyorsun değilmi diğer konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 boşver onlar mazidee kaldı ben şimdi istiyorum şimdii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Arayan bulur Onurcuğuum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 bekliyorummmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Haftasonu inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 unutturamazsn abi ne haftasonu şimdi işin mi var neyse ben anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2011 Unuttum sanmayın bunların cevabını alıcam sizden yoksa rahat yok size Tevfik abi sende sustun noldu çekirgede iş yapmadı nerde benim ustam şimdiye 989856 kere cevap verirdi sizee. bugün rahattım ya ne güzel verdim cevabımı oturdum ses soluk yok heh şöyle yola gelin :D bahane istemiyorum cevap istiyorum LoooooLLL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2011 (düzenlendi) Daha isterseniz var en son çektiklerimden biri bu sizler kadar karizmatik olamasakta onurun tombalcı oldugunun işaret lütfen elin nerde olduguna bakalım.... Ağustos 12, 2011 madmax5 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Hazırmısınızz tevfik bey ve kankası yandaşı manageri asistanı artık herneysee bu yukarda fotoğrafın cevabı geliyor sizee hazır olun bu gece büyük gece bekleyin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Bugün saturday night'ı açacaz mı beyfendi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Ramazan bosss Boşver günah çet neyimize yetmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Hazırmısınızz tevfik bey ve kankası yandaşı manageri asistanı artık herneysee bu yukarda fotoğrafın cevabı geliyor sizee hazır olun bu gece büyük gece bekleyin... bizimde vardır elbet atacak fişeğimiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Bu Onur için Tombalaya malzeme olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 iyi akşamlar.....ulen kime ne dersem üstünde kalıyor..yakupa BOSS dedim kaldı onura tombalacı dedim kaldı..heheheh ya ramazan geçsin mi geçmeden acalımmı bilmiyomki sölyeyin ona göre malzeme toplayayım...hatta chati erken acın bugün...ordan konusalım bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 İyi akşamlar abicim hoşgeldinnn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap