Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Fransız hükümetinin bir üyesi Napolyon Bonapart'ı yönettiği bir savaş sonrasında eleştirmeye başlamış. Parmağını haritanın üzerinde gezdirip: -Önce şurayı almalıydınız ve buradan geçerek ötesini zaptetmeliydiniz, deyince Napolyon cevap vermiş: -Oralar parmakla alınabilseydi dediğiniz gibi yapardim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış: "99 numaralı sandal. Zamanınız doldu. İskeleye dönünüz!" Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış: "99 numaralı sandal. Hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız!" "Anormal bir şey var patron..!" demiş yardımcısı. "Bizim 75 sandalımız var.. 99 numaralı sandalımız yok ki!" "Kahretsin!" demiş müdür, megafonu tekrar kaldırmış, "66 numaralı sandal. Paniklemeyin. Kurtarma motoru şimdi geliyor!" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Her ormanı boş sanma; belki de kuytuluklarında bir kaplan uyuyordur. sadi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 (düzenlendi) benim hala umudum var....... http://www.youtube.com/watch?v=accJ_qcB6Xc&feature=related Ağustos 21, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Sandal kiralama servisinde sorumlu müdür, gölün kenarına kadar gelerek megafonu ile gölün gölün ortasındaki sandala doğru bağırmaya başlamış: "99 numaralı sandal. Zamanınız doldu. İskeleye dönünüz!" Aradan dakikalar geçtiği halde sandal geri dönmeyince anonsunu tekrarlamış: "99 numaralı sandal. Hemen geri dönün yoksa saat farkı ödemek zorunda kalacaksınız!" "Anormal bir şey var patron..!" demiş yardımcısı. "Bizim 75 sandalımız var.. 99 numaralı sandalımız yok ki!" "Kahretsin!" demiş müdür, megafonu tekrar kaldırmış, "66 numaralı sandal. Paniklemeyin. Kurtarma motoru şimdi geliyor!" aahahaa buna güldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 İnsan uzun yolda araba kullanırken yavaş yavaş bir büyünün etkisine kapılıyor. Uğursuz fakat baş döndürücü bir büyü. Bir tür özgürlük yanılsaması hatta! Bunu en haşin fakat açık biçimde J. G. Ballard dile getirmiş. Şöyle diyor: "Saatler boyu parmak uçlarında kendi ölümünü tutuyor olmanın gizli büyüsü..." 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 bende tüm gece kıl dönmesine.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 ahaha :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Armaniii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 emperio....armani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Yakışmış abime armani... Benim abime ne yakışmaz zaten yakışıklı abim benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 eyvallah evlat...sanada ben bayılıyom...cok fazlasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 yok abicim biz senin eline su dökemeyiz bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Ramazanın bitimine az kaldı İnce ince ısınalım Eski club müziklerden bir demet koyalım ince ince 1. Vinylshakerz - One Night in Bangkok 2. Alex Kunnari - Lifter 3. Basshunter - Russia Privjet 4. DJ Tiesto - Adagio For Strings 5. Alex Gaudino - Destination Calabria 6. Zombie Nation - Kernkaft 400 7. Fedde le Grand - Put Your Hands Up For Detroit 8. The Egg - Walking Away 9. Darude - Sandstorm 10. Benny Benassi - Turn Me Up Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap