Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 1. DJ Mangoo - Eurodancer 2. Benny Benassi - Satisfaction 3. Basshunter - Welcome to Rainbow 4. Safri Duo - Played A Live 5. Sander Kleinenberg - This Is Not Miami 6. Benny Benassi - I Love My ***** 7. Eric Prydz Vs. Floyd - Proper Education 8. Darude - I Can Feel The Beat 9. Basshunter - Im Your Basscreator 10. Orgazmo - Take Me Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 1. DJ BassRocker - Nu Ska Ni Få Hörä Gott Folk 2. DJ Scott E - Hands Up Anthem 3. Cosmic Gate - Exploration Of Space 4. DJ Carpi - The Power Of Pleasure 5. Alex Gaudino - Watch Out 6. DJ BoneBreaker Meets Jens O - Druck 7. DJ Tiesto - Traffic 8. Pakito - You Wanna Rock 9. United Beats - Por Que No (Dj Dean Remix) 10. Mason Vs Princess Superstar - Perfect Exceeder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Ben yokken neler olmuş neler Geç oldu ama Bora kardeşim geçmiş olsun. Şimdi okudum daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 yoksun ki haftalardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Sorma, yoğundu son zamanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Allah kolaylık versin abim. Aman iş olsunda sıkıntılı dönemler bu aralar. Bizde sağlam borcun altına giriyoruz evlilik falan gözüm arada bi korkuyor valla bakalım kısmet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Evet haklısın, Rabbim iş kaygısı versin tek. Allah yardımcın olsun seninde, Evlenen ile Ev alana Rabbim yardım eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İnşallah bizede eder abim 30 lira gidecek bu işe ya bi E39 528 parası Evlenmesemmi acaba E39 mu alsam hazır borca gözüm kararmışken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 İnşallah bizede eder abim 30 lira gidecek bu işe ya bi E39 528 parası Evlenmesemmi acaba E39 mu alsam hazır borca gözüm kararmışken O dediğin makinaları her zaman alabilirsin, Allah sağlık ve ömür verdiği müddetce, ama hayatını birleştireceğin doğru insanı her zaman bulamayabilirsin. Hayırlısı nasip kısmetse olur inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Geyik olsun diye söyledim abicim Buketi BMW serisi verseler değişmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Allah bir ömürboyu mutlu etsin . Yeni iphone4 umle Ilk msj i Sanaa yaziyorum kiymetini anla ogun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 yani biz silindik ölemi....pekimmmm kıymetli misssssssssss.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Allah bir ömürboyu mutlu etsin . Yeni iphone4 umle Ilk msj i Sanaa yaziyorum kiymetini anla ogun Sağolasın abicim Hayırlı olsun yeni telefonun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Kaanka bu iPhone aciip bisii ya .asistanini kandirip aranizi bozuciim boylece size birbirinize dušurup kis kis guluceem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 hıh bende oluma diyeyim iphone 5 getirticeğim sana inat...asistanım bozuk zaten bana bu gece...görmemişin iphone olmuş tutmuş koparmışşşşş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap