Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Estağfurullah abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 tevfik abi başlamışken birkaç tane fazla getir...Yardımımız dokunsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 bu parçayı Otohaber dergisi 2000 yılının paris otomobil fuarı cd sinde peugeot 607 feline'i tanıtırken arka planda fon müziği olarak kullanmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 çok severim ben matrixin müzigidir ama arabada cok dinlerim...akşama saturday night fever yapıcazmı yako...ona göre materyal toplayalım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Yaparız heralde abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Otomobillerini tecrübe edemedim ama eğer sözkonusu reklamlar olsaydı Peugeot reklem ve reklam müzikleriyle liderliğe oynardı bence.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Otomobillerini tecrübe edemedim ama eğer sözkonusu reklamlar olsaydı Peugeot reklem ve reklam müzikleriyle liderliğe oynardı bence.. Ben bunu nerden hatırlıyom ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Geçen sene prototip Peugeot modellerinin gösterildiği reklamda çalıyordu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Geçen sene prototip Peugeot modellerinin gösterildiği reklamda çalıyordu.. Şimdi oldu Tanıdık geldi bayağııı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Corolla yı sattıktan sonra hemen her kompakt hb gibi 308 i de denemiştim. Aslında satış noktası, çalışanlarının ilgisi -hatta güzellikleri- ve 308 in iç mekan kalitesi oldukca etkileyici idi ancak servisinin bana çok uzak oluşu ve Focus un sürüşünü çok sevmem yüzünden almamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 308 felan güzel asortik araba ama bişeyler eksik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 308 zarif detaylar ve malzeme kalitesi konusunda Focus tan iyiydi, içi çok ferahtı ama birşeyler beni sarmadı araç bana ait gibi gelmedi bir şekilde. Focus bazı detaylarda zevksiz olsa da açık arayla "bu araba benim olmalı" dediğim ve kendime ait hissettiğim tek modeldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap