Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Tevfik abi deşifre etmiş Yakup iyice seni. Kurt kocayınca derler ya öyle olmuş valla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 aynen vala ya.... adamın işi gücü benimlen...focusun erol kösesinin intikamı sanırım bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 18:00 dakikada çalan parçayı sizce kim söylüyor? http://www.youtube.com/watch?v=CjOaKrRjVhc&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 gönül yazarmı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Yeni bombalar gelecek twitterci abimiz hakkında :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 terbiyesiz...forumun erol kösesisinin olum sen korktum senden ay kendimi hülya moduna sokayım ...tazminat davalarım acılacak görecen gününü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Parçanın adı "sevgimizin aşkımızın üstünden sene geçti" ama söyleyen Gönül Yazar'sa da nette aynı parçayı bulamadım. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 (düzenlendi) eee hani bana bonus falan bişi yokmu...bildik işte....en son neydi o diziiiiii....canım ailemde dinlemiştim...... Eylül 8, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar aga.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar aga.... tevfik abi bu sen misin?Şu an şaşkınlık geçiriyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 İmaj değişimi görüyorum abicim sende Yakışmış yakışmışş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 (düzenlendi) hahahah...sacları dün kestirdik lan dombili.......dalga mı geciyon... eyvallah ogünüm...........sagolllllllll sen bakma onlara.... Eylül 10, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 yoksa gerçek halim budur dombak kafalı........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 hahahah...sacları dün kestirdik lan dombili.......dalga mı geciyon... eyvallah ogünüm...........sagolllllllll sen bakma onlara.... ben ne bakıcam abicim onlara sakallar falan yakışmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Patron buzdolabından Biton yılanı çıkmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap