Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Ben resimleri yeni görüyom Çapkın sakalı'da bırakılmış...ohhhh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 yok vala canlıymış...dün izmir fuarındaydık sasalı dogal yaşam parkı standındaydı...gerçekti dokundum sevdim keratayı...gecenlerde çok komikti...tam aslanların kafesine gidiyoz bir ailede çocuklarına göstermek istiyor o an erkek aslan dişinin üstüne bi atladı hoba.....ailenin cocukları bir kacırısı vardıki anlatamam eeeeee national geoprafic degilki bu kumandaya basıp değiştiresin...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 yok vala canlıymış...dün izmir fuarındaydık sasalı dogal yaşam parkı standındaydı...gerçekti dokundum sevdim keratayı...gecenlerde çok komikti...tam aslanların kafesine gidiyoz bir ailede çocuklarına göstermek istiyor o an erkek aslan dişinin üstüne bi atladı hoba.....ailenin cocukları bir kacırısı vardıki anlatamam eeeeee national geoprafic degilki bu kumandaya basıp değiştiresin...... Kaçııııın cinsi münasebeeet!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 esas eglenceli tarafı ise kocaman bir alan Tolga...dolaşıyorsun hayvanları falan kesmedi beni gerçi agactan silindir şeklinde bir kafes gibi birşy vardı insanlar..falan dolu girip cıkıyorlar herhalde dedim içeride bir hayvan kusmuş var......gittim gördüm varmış...wc miş megersem....anam noluyz len oldum..eşimde bagırıyormuş arkamdan gitme gitme duymadım...ulaaaaa bi girdim kafese kobralar......nasıl gülüyoruz ama nasıl...ne salağım...işte yapıyoz diyomy.a... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Gece gece kendi eksenim etrafımda güldüm yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2011 bu albüm dinlenilmezmi ya...........kapagı yeter........ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Bu ne lae selülit kremi reklamı gibin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yYDa8_Bq1HQ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ok, i wanna touch you Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Bu saatlerde seni görünce anılar depreşenzi, acıkıyorum hemen Dolapta kalan pilavla yoğurdu harç yapayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 :D Karadeniz'li kim kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 hanım çöpe dökmüş!! Bende barbunya yiyem bari.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ooo o da ayrı güzeldir canım güzel yapılacak ammaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Ben onu ve benzergilleri (kuru fasulye vb) hiç yemezdim evlendikten sonra yemeye başladım hanım iyi yemek yapıyor. Dolaptan çıktığı gibi soğuk ve bol z.yağlı yemeyi severim, zaten bitti bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Ohhh afiyet olsun :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap