Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 :D Sağol abicim ya, sabah sabah çok iyi geldi valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 napayım yusufum hayata gülümseyerek bakmayı seviyorum...kendim güldüm sizlerede aktarayım dedim...güne iyi başla iyi geçsin...parolam budur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün abicim Çok haklısın öyle olmalı öyle düşünmeli. Pozitiflik iyidir çoğu zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 bunada çok güldüm ya..... İngiliz, Fransız ve Türk'e **** hayatlarının nasıl geçtiğini sormuşlar. İngiliz cevap vermiş.. "2 saat ön sevişme, 1 saat **** yapıyoruz." Fransız "1 saat ön sevişme, 2 saat **** yapıyoruz" demiş. Türk'e gelmiş sıra.. "2 saat 55 dakika dil döküyorum. Sonra 5 dakika Allah ne verdiyse.." 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 bunada çok güldüm ya..... İngiliz, Fransız ve Türk'e **** hayatlarının nasıl geçtiğini sormuşlar. İngiliz cevap vermiş.. "2 saat ön sevişme, 1 saat **** yapıyoruz." Fransız "1 saat ön sevişme, 2 saat **** yapıyoruz" demiş. Türk'e gelmiş sıra.. "2 saat 55 dakika dil döküyorum. Sonra 5 dakika Allah ne verdiyse.." Hahahahaha.. Muhteşem yav...Yanlız bu türk tanıdık biri mi merak ettim şimdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 evet forumdan birisi...sanırım....neyse afişe etmeyelim adamı...mahcup olmasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Belde Walkman cepte yedek piller hey gidi günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 ((((: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Askerde sık dinlediklerimden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Ama best of parçam buydu http://www.youtube.com/watch?v=ZEFdtRVtaYo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2011 "Şap var" bu klipten sonra "kesinlikle yok" olmuştu http://www.youtube.com/watch?v=zMw-rOIPGkc&feature=relmfu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap