Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Kamera o yanda değil ihtiyar... Adam orayı gösteriyor...Bişiyi yıllardır anlamam ben...belki örtmenlerimiz biliyordur...Neden ATATÜRK ordular ilk hedefiniz AKDENİZ demiştirde EGE DENİZİNİ göstermiştir...Yani AKDENİZLE işimiz olmadığı halde... Bilen varsa açıklasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 O zamanlarda akdenizmiş ege denizinin adı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Bi gün ver de biz de foto çektirelim [emoji41] Bu arada saat fotosu çekerken saati 10:10 yap 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 genelde telefonlarda reklamlarında hep 10.08 kullanılır htc nin ki öyleydi mesela doğru diyon kadranı en güzel o gösteriyormuş birde açıklaması vardı da unuttum şimdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Markayı ön plana çıkarıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 genelde telefonlarda reklamlarında hep 10.08 kullanılır htc nin ki öyleydi mesela doğru diyon kadranı en güzel o gösteriyormuş birde açıklaması vardı da unuttum şimdi.. ironik iletine 10.10 yazarken 22.10 mesajında yazıyor cok ilginç olmuş evlat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 ironik iletine 10.10 yazarken 22.10 mesajında yazıyor cok ilginç olmuş evlat... bu bi işaret...bu işareti çözmen lazım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 (düzenlendi) Madmax için gelsin, Californiada böyle yaşıyorlarmış Eleman 3 günde 2 milyona yakın hit aldı. Nisan 3, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Madmax için gelsin, Californiada böyle yaşıyorlarmış Eleman 3 günde 2 milyona yakın hit aldı. Teşekkürler doktorum ilginize valla içim açıldı bir insanın tüm rüyaları harmanlanmış ya...ne güzel insanın içini sıcacık yapan bir video ondan izlenmiştir bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 (düzenlendi) Madmax için gelsin, Californiada böyle yaşıyorlarmış Oooo kötü, Bunların hepsini yaptın mı yaşamdan beklentin kalmaz bunalıma girersin vallahi... Yok yok sefil hayatımızda olmayacak hayallerle yaşamak daha ehven. Nisan 3, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Peee. biz de nefes alıp yaşıyoruz sanıyoruz:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Bugünkü saati koymamışsın ihtiyar? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Bugünkü saati koymamışsın ihtiyar? sen bakıyonmu diye kontrol ettim....ya....ediyormuşsun yaaa.... yok yok işim vardı haftaya devam ederiz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Cmt.-pazar yok mu saat? Yarın gidiyorum kesin bu arada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Cmt.-pazar yok mu saat? Yarın gidiyorum kesin bu arada... gidinceye kadar sen kalmışmıdır bişeyki gitmeden ara bir devam ediyormu kampanya sonra mıymıy yapma bana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap