O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Abi nasıl içiyorlar böyle bi ilacı kadınlar tava getirmiş bunları heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Abi bunu beklemezdim...Sizin şu arkadaşın uyanık biri olmadığı belliydi de bu kadar da olmaz...Kadınlar iyice yumuşatmışlar sizin arkadaşları.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Bu senin başına gelmedi dimi kanka...eheheheüüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 yoklennnn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 ne içmiş olanlirler uyku hapı falan degil.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 ne içmiş olanlirler uyku hapı falan degil.... Zaten içmiş adamlar,alkolün etkisi altındalar,hatunlar 2 tanede aspirin verseler yeter zaten mayışmalarına...Hem hapın ne önemi varki,dua etsinler organları gitmemiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 yokyok ilaç cok kuvvetliumişşş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 valla şu otobüslerdede yapıyorlar ya bayıltıcı hap atıyorlar kahveye çaya falan....Kart zamparalar,parayı bulunca doooğru moskova,tayland....aids olacaklar o olacak..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 teldeyim konuşamyıyorummm bitse cvp verecem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 hocam tamamda kart zampara diyoki kadının verdiği hapa evt bende kullanıyorum gücü arttıtıcı bir ilaç bunlar profesyonel o ilacmış gibi içine demekki cok kuvetli vbirşey koymuşlar bizim adamın sucu yokki bilmedigi için soruyor iç iç diyor salak herfide ondan iciyor...bilemezsinki şimdi sen oturduğun yerden ahkam kesmek kolayda dışarısını bilemezsin..ee napıcan bilen en yakınındaki kişiye sorarsın....neyse sonraki 8 gün güzel geçmiş önemli olanda o...yani..korkutucu ve komik bir olay ama gercek işte...profesyonel kişilerin kurbanı olmuşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Bilinmedik hapı içmemek lazım abi Benzer bir olay 19 yaşındayken benim başıma gelmişti. Fethiyede DJ lik yaptığım zamanlardı. Ama durumu erken çakozlayıp hatunu odadan atmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Bilinmedik hapı içmemek lazım abi Benzer bir olay 19 yaşındayken benim başıma gelmişti. Fethiyede DJ lik yaptığım zamanlardı. Ama durumu erken çakozlayıp hatunu odadan atmıştım Seni arayacaktım yanına gelmek için ama uyuyorsun diye rahatsız etmedim ona göre bakkk sayın moderatörüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Uyumuyordum boss Buketle beraberdim dün akşam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 fena...buki varsa uzak durmakta yarar var sayın adminim...zaten seni hiç sevmemiş sütoglan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YPaY1YK_B5o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap