Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Gel de beraber.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Gel de beraber.. Beraber berabar hay de hay deee.... oh ohhh horon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Tevfik abinin sayfayı yemek kokuttuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Beraber berabar hay de hay deee.... oh ohhh horon http://www.dailymotion.com/video/x8mklp_volkan-konak-horon_music Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Olum bu sizin horan...benim ki bu değil .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ne fark eder maksat eğlenmek değilmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Volkan Konak Altınolukta da bir horon keyfi yaşatmıştı bana O kalabalık da nasıl çoştu horonu duyunca, millet seviyor herhalde yavaş yavaş kemençeyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Volkan Konak Altınolukta da bir horon keyfi yaşatmıştı bana O kalabalık da nasıl çoştu horonu duyunca, millet seviyor herhalde yavaş yavaş kemençeyi kemençeyi sevilmezmi abi yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Valla küçükken uyuz olurdum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Valla ben küçüklüğümden beri severim abicim kemençe sesini O sesi duyunca kan akışım hızlanıyor resmen Bide horon bilseydim tam olacağıdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Horonu öğrendiğimi sanıyordum... Yıllar önce Smile Türüt bizim Karadenizliler Derneği ne sık gelirdi; orda birgün gördüğüm horon türüyle anladımki benimki asıl horon değilmiş (halkı "kız horonu - erkek horonu diye ayırır!) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ben horonun h sini bilmiyorum desem yeridir Buket öğreticem ben sana diyo ama bilmiyorum Bişey değil düğünde 2 tarafta karadenizli horon etmeden bırakmazlar :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 :D :D yaa bilirim düğünlerde oturmak yok olayını :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Çok gülümsedin abicim Ayvayı yemişim dimi ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap