Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Kanka ne oldu yahu ben yokken.??Olaylar olmuş?Hayırdır?Özel msj da atamyorum sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Kanka ne oldu yahu ben yokken.??Olaylar olmuş?Hayırdır?Özel msj da atamyorum sana ikinizden birinin kutusu dolmuştur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 bilmiyom dostum olaylardan dedigin ben de yoktum bugün geldim anca...teşekkürler boss...daha önce silmiştim ama yine sildim mesajları kankaaaaaaa...gönderebilirsin artık......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 ünlü yarışçı Ayrton Sennanın anısına hayatını anlatan bir film.....adı SENNA...meraklılarına tavsiye edilir... http://www.youtube.com/watch?v=HrbJPsPtTyU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Kanka burası çok sıkıcı olmuş yahu...Yine millet kös kös oturuyor ....Hayır şööle hatunların takıldığı biyer olsaydı bak ortalık ne biçim eleman dolardı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 ya sen ne diyon hep BOSS un sucu kapatıyor sonra ben naptım diyo...sen gel canlandırırız ya...sensiz sıkıcı oluyor zaten....forever rocker.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 saturday night fever actım aslında yeni köşe orda ama sen yok olunca tadı kalmadı...bi gir bakalım canlandırırız belki..hercumartesi gecesi yayına gecip dagıtacaktık ortalıgı sen gittin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 saturday night fever actım aslında yeni köşe orda ama sen yok olunca tadı kalmadı...bi gir bakalım canlandırırız belki..hercumartesi gecesi yayına gecip dagıtacaktık ortalıgı sen gittin... Ya abi başıma bela aldım ek iş ek para diye,memurluk işte..Bir sürü zamanımı alıyor,bide oğlanı kreşten aldık geceleri hobaraaa şeklindeyiz,sonrasında da dilim dışarda sızıyorum pc başında bişey yazamıyomki...Ama izne ayrılcam 2 hafta soora..kendime gelicem..bu arada arada takılıp yine coştutruruz abi ortamı ayıpsın..ne varsa yine eskilerde var,bunlarda kendilerine genç diyor bide... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 boşver sen focusa zam geldik.e aradaki açıgı ek işle kapatıyon sanırım..para birkitiyon demekki....çalış çalış....izindeyken konuşuruz merak etme.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 boşver sen focusa zam geldik.e aradaki açıgı ek işle kapatıyon sanırım..para birkitiyon demekki....çalış çalış....izindeyken konuşuruz merak etme.... Sorma şu anda da bir yandan yazıyom tarıyom okuyom bir yandan da sana cevap yetiştirmeye çalışıyom kanka...para biriktirme niree biz nire..kredinin bankaların kölesi olduk valla..paso bankaya çalışıyoz...maaş 3 bin,aylık borç 4,5 bin...) Kıçımız açıkta,biz 65 bin tl lik focusun peşinde...memurus fakirusuz ama tahteravanla gidiyoz ayakyoluna ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Ne “planking” (yüz üstü yatma) ne “owling” (baykuş gibi tünemek) ne de “balıklama” atlamak! İnsanoğlunun son “hastalığı” havuza “yan” atlarken “poz kesmek”! rockerin yan gelişi..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 zenciii ama bu rocker abimizdemi zenci Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 evet iişte rocker karı beklerken bu zenciyle karşılaşmış otelde....hahahahaa rocker polisken..... Bütün emniyet müdürlüklerine yurt çapında aranan suçlunun bir adet cepheden ve iki adet profilden resmi gönderilmiş. İki gün sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden bir fax gelmiş: "Suçlulardan ikisini yakaladık. Üçüncüsünün yakalanması an meselesi" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Güzel poz abi Kasları felan da şişirmiş Arkadaki çıtırlara baksana nasıl bakıyorlar ilgi çekmiş baya ROCKER abimiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 ahahahahahaah seveyrum trabizonlularu daa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap