Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-ford-focus-sedan-mk4-on-inceleme/ Buradaki araçtan çıkan parçalarla da çekilen reklam filmi. Türk yapımı. Her şey iyi güzelde renk faciaaaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Buradaki araçtan çıkan parçalarla da çekilen reklam filmi. Türk yapımı. Çok iyi reklam! ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 Bende beğendim güzel olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Güzel bir reklam olmuş bende beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Reklam güzel de, araba patates ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2018 Kurgu ve senaryo güzel olmuş.Kim yazdıysa zeki biriymiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Beğendim. Ancak vergisi düşük deyince aklıma 1.8 için yapılan özel dokunuş geliyor. Bu kadar da olmaz dedirten siyaset hamlesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap