Tahir Öztan Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2013 İyi günler.Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama sorunum şu: Bende 2009 focus trend var aracım içeriye motor sesini fazla almasından şikayetçiyim focus 2'ye nazaran daha az içeriye motor sesi alan ya da hiç almayan bir araç tavsiyeniz var mı ? ford ya da farklı bir marka da olabilir........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Yeni kasa Focus Otomatik MesajBu konu, "Focus Garajı → Focus II → Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Focus 3, Kuga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Öztan Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Teşekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 F3 1.6 benzinli kullanıyorum ve 4500 devire kadar motor oldukça sessiz; sonrasında tatlı bir itiraz mırıltısı (mırıltıdan az biraz yüksek ama tam kelimeyi bulamadım ) geliyor. Bu arada hep şehir içi kullanıyorum ve yüksek devirleri sık çevirmiyor araba. Çok ses takıntınız varsa; ekstra yalıtım yapılmış bir F3 oldukça tatmin edebilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 trendi bırak titanium x al aynı kasanınkini.. onun ses izolasyonu trende nazaran daha gelişmiştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Öztan Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Titanium x alalım o zaman arkadaşlar.Benim araç şu andan itibaren satılık alacaklara duyurulur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap