Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 (düzenlendi) arkadaşlar fikir olması açısından paylaşıyorum bence düz gündüz farından çok daha güzel bu ürün......... nasıl ama Nisan 26, 2013 Murat yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 3 imajdaki far çok hoşmuş gerçekten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 arkadaşlar fikir olması açısından paylaşıyorum bence düz gündüz farından çok daha güzel bu ürün......... nasıl ama birkaç resim daha ekleyim fikir açısından... gerçekten çok güzeller yurt dışından baktırıyorum bakalım işallah bulurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 3. Süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 daha resim ekleyecem ama kota doldu diyor bilemedim şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 3. resimdeki farı tasarlayan adam kör olmuş... çok iyi beeeeee... işte böyle farlar benim mk 3 e dönmeme sebep olacak ne güzel volvo s60 a heves etmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Çok güzel fikirler ama işte ulaşmak ne kadar kolay orası tartışılır ? Türk sitelerinde tek tük var ve pahalı. Dışarıdan daha ucuza bulup , satın alma yöntemlerini paylaşanlar olursa benim gibi daha önce yurt dışından alışveriş yapmamış insanlara güzel bir yardım olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bu 3. resimdeki farları nereden buluruz acaba? Fikri ya da bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Mevcut fara uygulanabilir belki. ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bir benzerini aliexpress de var. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-new-Ford-Focus-3-LED-HID-headlights-headlamps-HID-Hernia-lamp-LED-KIT/732418347.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Toptan alındığında ciddi indirimler yapıyorlar. Aslında kesin alacak 20-30 kişi birleşip,vergilerini masraflarını verip ucuza mal edebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2-3 gun sonra ledler ölür tek goz dolasirsiniz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 bence bu tarz farlar çoğladıkça fiyatlarda biraz düşer umarım... 3.resim gerçekten hoş.. bence burada bir fon oluşturalım...biraz biriksin.sonra butun foruma toptan far takımı alalım : 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 adamlarla ben konuştum adanada bi firma 2 ay sonra stok ta dediler yıkıldım keşke öyle birşey olsa toptan baya bi ucuza gelir yönetime seslenelim buradan adamlarla ben konuştum adanada bi firma 2 ay sonra stok ta dediler yıkıldım keşke öyle birşey olsa toptan baya bi ucuza gelir yönetime seslenelim buradan ben bi far modeli daha buldum kota doldu resmi atamadım ama yarın atarım herhalde bu kota günlük galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2-3 gun sonra ledler ölür tek goz dolasirsiniz Arkadaşım jettasına almıştı 3 senedir kullanıyor Antalyada ne camında sararma,solma nede mercekte kararma var.Bende ilk alırken defalarca alma alma sararıp solar paran yanar demiştim.Araştırdı ve aldı.Kaliteliside var ucuz fiyata kalitesizide.Satıcı zaten yazıyor verdiği garantiyi. Toptan alındığında seti 200 dolara geliyor.Orjinalin yerini tutmayabilir fakat orijinal diye sonradan taktığımız farlarda da onlarca oynama yapılıyor benden daha iyi bilirsiniz.Bunları ise direk sokete takıyoruz en fazla 12 volt çekiyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap