Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 oem acılımı nerdir calısma prensibi nasıl peki bilgi alabilir miyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 2 dakika önce, Mehmet Uygun yazdı: oem acılımı nerdir calısma prensibi nasıl peki bilgi alabilir miyim Orijinal ürün üreticisi. Original Equipment Manufacturer. Demektir. Araca takılan / sonradan servisten ya da yedek parçacıdan alınan orjinal ürünlerdir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 5 dakika önce, Mehmet Uygun yazdı: oem acılımı nerdir calısma prensibi nasıl peki bilgi alabilir miyim Original Equipment Manufacturer kısacası orijinal bunlar ise çin malı şeyler olduklarından mercekleri filan dandik oluyor. ayrıca mercekler zaten xenon değildir, bu yüzden de iyi performans vermez ve çabuk bozulur. çalışma prensibi derken? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 pardon komple far sandım bu oem i valla kardeşim bilmiyorum ist da bir arkadas almıs kullanıyormus suanda onunla irtibata gectim musait oldugumda gidip inceleme yapıcam o yaklasık 6 ay dan bu yana kullanıyormus hiç bir problem yasamamıs bende bakıcam edindigim bilgiyi sizlerlede paylasırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 18 dakika önce, Mehmet Uygun yazdı: pardon komple far sandım bu oem i valla kardeşim bilmiyorum ist da bir arkadas almıs kullanıyormus suanda onunla irtibata gectim musait oldugumda gidip inceleme yapıcam o yaklasık 6 ay dan bu yana kullanıyormus hiç bir problem yasamamıs bende bakıcam edindigim bilgiyi sizlerlede paylasırım oem genel terim orijinal yerine kullanıyoruz. yani burada oem dediğimiz komple orijinal far. jantta olur balatada olur. karşılaştırmalı bakın, farkı görürsünüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 valla kardeşim bu led far sistemini alan arkadaslar var ben mail yazarak ulastım suana kadar hiçbir sıkıntı yaşamamışlar üstelik h7 led farlarda inanılmaz aydınlatma saglamış yani bende o kadar arada kalıyorumki kafam karıstı sizin gibi ne olacak çin mallı işte kalitesiz ürün dediler ama kullanan arkadaslarda memnunlar onlardan da tam net bir bilgi alamadım ama kısa ve öz bana al pişman olmazsın dediler. pekala formda daha önce bu tarz far deneyen oldumu bilginiz var mı yada bu farlara benzer türkiye de montaj yapan var mmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 bence alıpta kullanan kolay kolay kötü demez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 aynen katılıyorum sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 (düzenlendi) 17 dakika önce, Mehmet Uygun yazdı: pekala formda daha önce bu tarz far deneyen oldumu bilginiz var mı yada bu farlara benzer türkiye de montaj yapan var mmı Forumdaki kullanıcıların %99 u özellikle far konusuna çok dikkat eder. Çakma ürünü karşısındakini düşündüğü için kullanmaz. Kendinden önce karşısındaki sürücüyü düşünür. Benden tavsiye far konusunda çakma hiçbirşey kullanmayın. Ağustos 29, 2017 Teoman S. tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 karşımdaki kişi benim için önemli tabiki de benim amacım farın gündüz ledleri güzel olmasından dolayı sadece iyi ve kötü taraflarını ögrenip kimseyi magdur etmek istemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yanlış anlama olduysa kusura bakma. Sen düşünüyon demiyorum. Sadece çok dikkat etmek gerek. Birde denemeden bilemeyiz / bilemezsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Uygun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 yok abim yanlış anlama filan olmaz kesinlikle estafurullah valla abim ben ipleri kopardım alıp denicem yoksa bana dert olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Şimdi, Mehmet Uygun yazdı: yok abim yanlış anlama filan olmaz kesinlikle estafurullah valla abim ben ipleri kopardım alıp denicem yoksa bana dert olacak Hayırlısı ozaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Mehmet Bey sabırsızlıkla bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 birde boyle calismalar yapan bi adam var. Mustang fari gibi yapmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap