Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 arkadaşlar forum yöneticilerine seslenelim bi liste yapsınlar kaç kişiyse isteyelim gelsin adamlarla görüştüm ne kadar talep o kadar indirim dediler kısaca yönetin duy sesimizi Bu 3. resimdeki farları nereden buluruz acaba? Fikri ya da bilgisi olan var mı? adanada firma 1 ay sonra stokta toptan alalım diyor çoğu arkadaş yönetime yazdım bakalım bu sayfadan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Kimden ne istiyorsunuz ? Başlık açabilirsiniz detaylı bilgiler ile birlikte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 arkadaşlar forum yöneticilerine seslenelim bi liste yapsınlar kaç kişiyse isteyelim gelsin adamlarla görüştüm ne kadar talep o kadar indirim dediler kısaca yönetin duy sesimizi adanada firma 1 ay sonra stokta toptan alalım diyor çoğu arkadaş yönetime yazdım bakalım bu sayfadan Parasında değilim de; orjinal olmaması rahatsız ediyor; servis, Bi-Xenon ( gündüz ledleri mevcut ) farlara 810+kdv diyor; pahalı ama orjinal hiç olmazsa... Eğer çok fiyat farkı yoksa, servisin taktığını tercih ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Parasında değilim de; orjinal olmaması rahatsız ediyor; servis, Bi-Xenon ( gündüz ledleri mevcut ) farlara 810+kdv diyor; pahalı ama orjinal hiç olmazsa... Eğer çok fiyat farkı yoksa, servisin taktığını tercih ederim... serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı Evet, biliyorum; bunlar kadar güzel durmuyor... Fiyat belli olunca öğrenmek isterim tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Parasında değilim de; orjinal olmaması rahatsız ediyor; servis, Bi-Xenon ( gündüz ledleri mevcut ) farlara 810+kdv diyor; pahalı ama orjinal hiç olmazsa... Eğer çok fiyat farkı yoksa, servisin taktığını tercih ederim... O fiyata orjinal far olduguna eminmisiniz? serviste beyaz tabanlı lar var bence pek şık durmuyor yinede siz bilirsiniz bunlar siyah tabanlı Orjinalinde siyah zeminlisi var. ST fari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan polat Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 sormakta fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Excellent-Slip-surface-Vertical-Type-Daytime-Running-Light-For-Ford-Focus-2012-Ultra-bright/876535227.html gece gece baktım 109 dolar uygunmudur acaba belki daha da aşağı çekebiliriz ne dersiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Uluyurt Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) Mayıs 20, 2013 Levent Uluyurt tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Bence tamponlardaki sökmelisin; farların içindeki DRL ler zaten çok şık, alttakiler bozmuş. Ayrıca sen bu kadar ışık yakıp yola çıkarsan karçıdan geleni kör edersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Uluyurt Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) Hepsi yakılmış hali, daha şükür bir ikaz almadım. Aldığım an sökerim... Tabii biraz dediğin gibi abartı oldu. Beğenenlerin sayısı da az değil.... Mayıs 20, 2013 Levent Uluyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Tabii biraz dediğin gibi abartı oldu. Beğenenlerin sayısı da az değil.... Kişisel zevkler çok tartışmaya açık olmaz, ben olsam mesela bir de ön camın üzerine boydan boya yapardım gibi soğuk bir espri ile gizli kalmış kamyoncu ruhumu ifşa edeyim... Panjurlardakiler güzel görünüyor, menşei? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 O fiyata orijinal far olduğuna emin misiniz? Dolapdere Otokoç Servis'in verdiği fiyat; Bi-Xenon farlar ve led gündüz farları; onların yalancısıyım... KDV ile 955 TL oluyor; yine forumda 1100 TL gibi bir rakam görmüştüm bir yerlerde; o yüzden sorgulamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Uluyurt Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Kişisel zevkler çok tartışmaya açık olmaz, ben olsam mesela bir de ön camın üzerine boydan boya yapardım gibi soğuk bir espri ile gizli kalmış kamyoncu ruhumu ifşa edeyim... Panjurlardakiler güzel görünüyor, menşei? Çin malı sanalpazar.com' dan alınma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Dolapdere Otokoç Servis'in verdiği fiyat; Bi-Xenon farlar ve led gündüz farları; onların yalancısıyım... KDV ile 955 TL oluyor; yine forumda 1100 TL gibi bir rakam görmüştüm bir yerlerde; o yüzden sorgulamadım... En son KDV ile tanesi 1500e geliyordu serviste. Orjinal fari o paraya taktirabiliyorsaniz hemen taktirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap