A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2-3 gun sonra ledler ölür tek goz dolasirsiniz Çİnden kargo bedava 540 usd'na geliyor ama garantisi sadece 60 gün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Garantiden istediklerinde zaten çıkartırlar. Bir şey bozulduğunda eskilerini taktırır götürürsün anlamazlar bile. f3te kablo modifiyesi olmadan xenon çalıştırabilen yok diye biliyorum, bu kablo modifiyeleri farın içinde yapılıp orjinal tesisat korunabilir tabi ama bu farların öyle olduğunu hiç sanmıyorum. eskiye dönüşte, yapılmış kablo modifiyeleri gizlenebilir tabi ama 2dkda bulur bilen adam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Garantiden istediklerinde zaten çıkartırlar. Bir şey bozulduğunda eskilerini taktırır götürürsün anlamazlar bile. Eskileri taktığında yanmiyor farlar mutlaka servise gidip bilgisayara bağlatmak gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Eskileri taktığında yanmiyor farlar mutlaka servise gidip bilgisayara bağlatmak gerek. hmm bu bizim içinde geçerlimi çok merak ettim ama kolumu kaldıracak halim yok üşenmediğim bir zaman aklıma gelirse deneyebilirim. ama yinede bu sorun değil sanayidede bilgisayar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2012-gunduz-fari-sis-fari-ledli-takim-sag-sol-134861842/detay Arkadaşlar bu ürün hakkında düşüncelerinizi alayım kullananlar oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2012-gunduz-fari-sis-fari-ledli-takim-sag-sol-134861842/detay Arkadaşlar bu ürün hakkında düşüncelerinizi alayım kullananlar oldu mu? Sitede var bunlar modifiye başlıklarına bakın lütfen . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cWOj3w4GYis&feature=player_embedded#t=165 şap diye taktı adam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 şap diye taktı adam adamların sitesinde farı bulamadım, ebaydaki farların merceği standart H7 H1 vs oluyor yani halojen, zenon için kit alman lazım diye satıyorlar ondada yine mutlaka röle kablolama vs gerekiyor. bu fardada aynı şey olabilir halojen montajı gösterip xenon gösteriyor olabilir. öyle değilse nasıl yaptıklarını merak ettim, uyarı verdirmeden ve herşeyi farın içinde yaparak xenon montajı için bildiğimiz bir yol yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 (düzenlendi) adamların sitesinde farı bulamadım siteyi güncellemediler heralde , satılık olarakta yok galiba ; http://www.duraflexbodykits.com/2012-2013-ford-focus-drl-led-projector-headlights-black-spyder-auto-444-ff12-drl-bk-p-537904.html Eylül 27, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 arkadaşlar aliexpres ve ya ebaydan gündüz farı almak istiyorum ama dik olanlardan. alan arkadaşlar var şikayeti olan v.s sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olursa sevınırım bu arabaya alırken hıc masraf yapmıcam dıe aldım ama seytan durtuo yıne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 arkadaşlar aliexpres ve ya ebaydan gündüz farı almak istiyorum ama dik olanlardan. alan arkadaşlar var şikayeti olan v.s sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olursa sevınırım bu arabaya alırken hıc masraf yapmıcam dıe aldım ama seytan durtuo yıne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 arkadaşlar aliexpres ve ya ebaydan gündüz farı almak istiyorum ama dik olanlardan. alan arkadaşlar var şikayeti olan v.s sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olursa sevınırım bu arabaya alırken hıc masraf yapmıcam dıe aldım ama seytan durtuo yıne Ben aldım ve kendim taktım. 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir problem çıkmadı. Fırsat bulabilrsem fotoğraf eklemeye çalışacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 kısalar yanınca azalmasını ayarlayabıldınız mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 kısalar yanınca azalmasını ayarlayabıldınız mı Evet, Kitin içinde kısa farlar ile bağlantı aparatı da geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 (düzenlendi) Şu bizim tamponlardaki üçgenlerin yerine Ledlerden mi alsam ? Ama yatay olanlardan değil yeni çıkan dik olanlardan benim farlarla boğar mı acaba bilemedim ? http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Excellent-Slip-surface-Vertical-Type-Daytime-Running-Light-For-Ford-Focus-2012-Ultra-bright/876535227.html Birde montaj yapanlardan bir ricam var nasıl takıldığına dair veya bilen varsa yazarsa sevinirim. @Levent Uluyurt, bey takmış ama Kasımdan beri girmemiş foruma görmez heralde Edit: Şimdi forumda araştırdımda birkaç foto gördüm tahmin ettiğim gibi değilmiş :D :D Ocak 12, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap