Yasin S. Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 Arkadaşlar camınızda buharlanma filan olursa direk bi ustaya gidip aracınızı kontrol ettiriniz benim aracın camı buharlanıyodu bende iç döşemeleri yıkatmıştım ondan oluyor sanıyordum ama malesef benzin kaçağı varmış yolda giderken alev aldı arabam baya bi maddi zarar gördü ben yandım sizde yanmayın hortumları kontrol ettirin birde kasko herşeydir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Çok geçmiş olsun..Öneriniz için ayrıca teşekkürler, tedbir her zaman iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Ne oldu ? Espri mi bu şimdi? Buluşmaya gelecekmişsiniz, orada bakarız artık! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Ne oldu ? Espri mi bu şimdi? Şüpheli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bence burnunuzu kontrol ettirin ilk önce kokuyu alamamissiniz. SSK herseydir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Cam buharı ile benzin kaçağının ilişkisini açıklayabilir misiniz lütfen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap