Murat_Aslan Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2013 Kapı altı logo montaj tamamen kendime ait araca hos bir gorsellik ve değişiklik katıyor umarım sizde begenirsiniz yorumunuzu bekliyorum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Forumda bunun aynısını yapanlar oldukça mevcut. Genel olarak beğeniliyor. Hayırlı Olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat_Aslan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 altı led ışıklı logo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Focus 1,2,3 fark etmez hepsinde aynı gözüktüğü için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Öztan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... Forum arama: http://www.focusclubtr.com/topic/4728-lazer-logo-%C3%B6zel-yap%C4%B1m/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat_Aslan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Ben 40 tl ye aldım montajını elektronikçi oldugum için kendim yaptım sanırım parklara baglıyorlar ama ben iç aydınlatmaya bagladım buda biraz ugraştırıyor montajı ne kadara yapılır bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat_Aslan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mahmut baylan Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Yeşil Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Yeşil Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Puntoda kapidaydi, daha dogrusu parça nerdeydi bilmiyorumda kablosu kapidaydi. Kapı altı aydınlatmasını ona bağlamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap