2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Yolcu Koltuğu Altındaki Bilye Sesi...
-
Benzer İçerikler
-
- 25 yanıt
- 4.209 görüntüleme
-
- 8 cevap
- 1.233 görüntüleme
-
- 6 cevap
- 1.302 görüntüleme
-
- 10 cevap
- 2.813 görüntüleme
-
- 16 cevap
- 2.757 görüntüleme
-
Soru
Serdar yaman
arkadaşlar iki gündür aracım yolcu koltuğunda bilye var gibi bir ses geliyor tabanda gaza basıp ileri gidince geriye fren yapınca öne geliyor dün servise götürdüm aracı aynı olay başka bir focus sahibininde başına geldiğini aracın tabanını komple sökülüp o şekilde çıkarabileceklerini söylediler...başına böyle bir olay gelen var mı...
Video:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
5
5
4
Popular Days
Nis 27
32
Nis 29
5
Haz 22
2
Nis 28
2
Top Posters For This Question
Serdar yaman 14 posts
Sabri Özer 5 posts
Mehmet Demir 5 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
Nis 27 2013
32 posts
Nis 29 2013
5 posts
Haz 22 2013
2 posts
Nis 28 2013
2 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Oluyor oluyor... Ben de Fusion'un motor boşluğunda bir yavru kediyi Alaçatı'dan İzmir'e taşımıştım. Ikea'da park ettik, baktım arabadan miyav miyav sesi geliyor, altına girmiş zannettim, giderken eze
Mehmet Demir
geçen sene kışın biladerin focus 2.5 un ön tampon sis farının üstünden 50 tl ye yavru kedi çıkarttırdık sıcağı görünce girmiş, yolda gidiyoruz myav diye ses..hadi be dedik..2. ve 3. kez duyunca durd
Serdar yaman
Bugün İskenderun'da aracı servise bıraktım yeni vakit bulabildim ses sorunu için içinden misket çıktı hanım okulda öğrencilerden toplamıştı yolcu koltuğunun oradaki havalandırma yerinden tabana girmiş
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap