Taner Ayık Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 (düzenlendi) arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum Nisan 27, 2013 Taner Ayık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Elinize sağlık güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Elinize sağlık güzel olmuş. tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Çok güzel olmuş, kaça mal oldu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Çok güzel olmuş, kaça mal oldu tşk.ederim.acaba? tsk ederim.aynalar 650.farlar 750.arka stoplar 450 lira. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yaşamalı Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 araca xenon far var ve farlardan verim almak için, karşıdakinin gözünü almaması için mercekii far yerine sadece mercek taktırmak istiyorum bu mümkün mü, ortalama maliyet ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 araca xenon far var ve farlardan verim almak için, karşıdakinin gözünü almaması için mercekii far yerine sadece mercek taktırmak istiyorum bu mümkün mü, ortalama maliyet ne olur? 250-300 tl gibi bir rakama mercek takıyorlar die biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 araca xenon far var ve farlardan verim almak için, karşıdakinin gözünü almaması için mercekii far yerine sadece mercek taktırmak istiyorum bu mümkün mü, ortalama maliyet ne olur? Oktay abi var forumda üyedir kendisi. Bu işle uğraşıyor çalışmalarına bakabilirsin forumdan. İstersen ona bir ulaş fiyatta yardımcı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yaşamalı Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Oktay abi var forumda üyedir kendisi. Bu işle uğraşıyor çalışmalarına bakabilirsin forumdan. İstersen ona bir ulaş fiyatta yardımcı olur. Teşekkür ederim Fatih Bey. 250-300 tl gibi bir rakama mercek takıyorlar die biliyorum Teşekkür ederim Taner Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 tsk ederim.aynalar 650.farlar 750.arka stoplar 450 lira. merhaba katlanır aynayı nerden aldınız acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzal Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yanlışım yoksa Ankara'da rastgeliyorum aracınıza Allah nazarlardan esirgesin. kısa sürede pm'e yanıt vermeniz dileğimle. Keyifli sürüşLeR.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytekin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 güzel olmuş aynalar hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Jatlar için spor yay v.s takıldı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Aksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 farlar fena değil tercih edilebilir ledler biraz olmamiş sanki ama aynalar süper hatta aynaları nasıl temin ettiniz öğrenmek isterim,ayrıca araç yeni cılalımi yoksa yıkarken kullandınız bir özel şampuan mi var baya parlak duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap