Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler Günde 3 defa hergün mü yıkıyosunuz aracı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salim Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler günde 3 defa az değilmi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Maşallah, çok yakışmış... Kazasız, belasız güle güle kullanın... Benim de yapmayı düşündüğüm bir uygulama, ledli farlar... Kafama takılan tek soru ise, bizdeki AFL durumu bu far takımlarında da iş görüyor mu ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Arkadaslar oncelikle herkezden ozur diliyorum.uzun sure siteye giris yapamadim onun icin yorum yapamadim.ins bundan sonra sürekli aranizda okyrum.aynalar netten buldum.ist.dan geldi.aracin parlakligi ise gunde 3 defa sabunsuz ve fircasiz yikanmasindan kaynaklanıyor. Tesekkurler Hocam merakımızı giderip bizi bi aydınlatsaydınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firat Tuna Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Hayirli olsun cok guzel duruyor masallah araciniza yanliz bu sonradan takma mercek farlarda iceriden far yukseklik ayarinin olmayisi ve sık sık far ayari bozusu beni sinir ediyor malesef ama cok yakisikli olmus ellerinize saglik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 aynalar model olarak ne diye geciyor link varmı bende merak saldım bu aynalara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Güler Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 yanıyor maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yeşilyurt Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 usta çok güzel olmuş maliyeti ne kadar oldu mercekli farlar viraja duyarlığı mi yok sa duz mu yaptın bende düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum yaptıracağım yeri ne kadara mal oldu usta acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarkan M. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 katlanır ayna olayını biraz acarmısınız hangi aynayı aldınız? tesisat vs nasıl oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap