ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Bilmiyorum gerçek mi?İnternette gezinirken gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Gerçek gerçek, Alman dergileri başta AutoBild olmak üzere genelde 100.000 km testinde arabayı böyle parçalıyor ve fotoğraflıyor. Mesela...: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Aynı bu şekil isterdim kendim uğraşa uğraşa toplayıp bir araba yürütmeyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 @ufuk özdemir, Golf'ün neden efsane olduğunu şimdi anlıyorum. Golf'te parça sayısı, koskoca X5 tekinden daha çok. Öyle değil mi? :D :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Eskiden daha çok verirdi dergiler bu testleri .Son zamanda pek görmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 @ufuk özdemir, Golf'ün neden efsane olduğunu şimdi anlıyorum. Golf'te parça sayısı, koskoca X5 tekinden daha çok. Öyle değil mi? :D :D parça sayısının az olmasını tercih ederim, ne kadar çok parça o kadar çok montaj problemi o kadar çok arıza ihtimali. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Araba için bir avuç civata derler ya pehhh ne avuçmuş yaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 İkeada satsalar bunu yanında da montaj klavuzu hobi olarak birleştirsek:) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap