Bu popüler bir ileti. Ozan Kar Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Bu popüler bir ileti. Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Aşağıdaki, konuyu açtığımda benim yaptığım uygulama. @Osman Türkol çok daha iyisini yaptı. _________________ Uzun zamandır istiyordum ancak orjinalliği bozmadan yapmak istiyordum. Çinlilerin ebayında bir kit buldum (http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-19264879959.html) ancak 32 dolarlık ürün için 40 dolar kargo çıkarttılar Bende aynısını burda yapayım dedim Orjinallik açısından sadece çamurluk vidasını sökmek gerekiyor, oda diğer vidalar ellenmemiş olduğu için sorun olmaz diye düşündüm. Aynısını yaptırmıştım en son üstteki bağlantı noktasını değiştirmeye karar verdim, böyle daha iyi oldu gibi Maliyet 50-60TL Demir ayakları tornacılarda yaptırabilirsiniz. Ankara için Şaşmazda Emek Tornada Serkan var selamımı söylerseniz yardımcı olur Amortisörler 50-55cm 150N tanesi 20TL yine Ankara için Şaşmazda Yedekçi var zaten bu amortisörlerin imalatçısı deneyerek en uygununu bulduk Buyrun fotolar. 22 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 çokta güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Anında açılıyor mu, bilmeyen birisi normal bir kaput gibi birden kaldırmaya çalışacaktır illaki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 SerdaR abi bunu görmeli bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Hayırlı olsun Ozan cam suyu koymak dışında pek açmadığım için gereksiz bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Anında açılıyor mu, bilmeyen birisi normal bir kaput gibi birden kaldırmaya çalışacaktır illaki bagaj gibi belli bir noktaya kadar elle kaldırmak gerekiyor sonra kendi kalkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Çok iyi olmuş ama ben olsam o vidaları elletmezdim galiba. Bir de aklıma geldi. Kaputtaki birleşimleri nasıl yaptınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Çok iyi olmuş ama ben olsam o vidaları elletmezdim galiba. Bir de aklıma geldi. Kaputtaki birleşimleri nasıl yaptınız? oradaki delikler dikdörtgen, o boyutta bir demir kesip diş açtıktan sonra içine geçirip çevirip sıkınca tutuyor. Yazıyla biraz zor oldu anlatması ancak çok basit bir işlem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 hayırlı olsun ozan güzel olmuş ford mühendisleri takip ediyordur forumu inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Hayırlı Olsun,Çok Başarılı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Ford'un yapamadığını sen yapmışsın , güzel olmuş güle güle kullan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 fordun böyle düşünmeyeceğini biliyorum ancak bizim düşüncemiz ford bunu focusa yapsa maliyeti araç başına taş çatlasın 10-15tl olur, bunu yapıp arabanın fiyatını 50tl arttırsalar kimsenin ruhu bile duymaz... bence yapılmamasının esas nedenini sabri yazmış. sonuçta bagaja(hb) koymayan marka yok... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Ford'un yapamadığı birşey değil bunlar ama sonra niye pahalı deyip almazsınız Aman ford bu kadar pahalı olur mu dememek için detayları inmesini beklemek hayalcilik olur Hani bunu okuyan ve fiyatları bilmeyen biri de Focus ucuz sanacak. Beri taraftan kaput amortisörü bagaj kapağının aksine fayda/maliyet açısından önemsiz kabul edilebilecek bu yüzden önem kazanmayan bir unsur; kapı koruma öyle değil, herkesin kapı vuruğu kaporta hasarı ile ilgili olumsuz bir deneyimi vardır ve bu nedenle çekici görünecektir, pazarlama stratejisi olarak doğru bence de (bu arada çoğu kullanıcı çabuk bozulduğundan şikayetçi). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Güzel olmuş bence, güle güle kullan hacı. Not: Sana bana cazip gelmeyebilir ama adamın hoşuna gitmiş yaptırmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Çok güzel bir uygulama yalnız profilleri spreyle beyaza boyasaydın hem ilerde paslanmasını engeller hem de daha güzel görünmesini sağlayabilirdin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap