Kerem B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: parçaları gönderirim. pazar günü piknikte göreyim, kullanımı rahatsa haftaya ben de isterim bir takım. hatta montajı da gidip beraber yaptıralım aldın mı feribot bileti? nasıl geçeceksin karşıya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 13 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: pazar günü piknikte göreyim, kullanımı rahatsa haftaya ben de isterim bir takım. hatta montajı da gidip beraber yaptıralım aldın mı feribot bileti? nasıl geçeceksin karşıya? ben kıyıdan kıyıdan geze geze gelecem Kerem pazar sabah çıkarım yola kısmetse buluşuruz --0 dakika sonra eklendi-- montajını kendinde yapabilirsin --0 dakika sonra eklendi-- yada bir akşam burda beraber yaparız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: 5 takım Tamamdır abi,1'ini kaptım say Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bir saat önce, Semih G. yazdı: Tamamdır abi,1'ini kaptım say Özelden mesaj atarsan gerekli bilgileri atarım Semih bu arada montaj resimleri hazır gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 nihayet bitmiş videoyu çektim ve kullanıyorum bu arada ön kaput fıskıyrsinin hortumunu yerini değiştirmeyi unutmayın sonra kapatamazsınız --6 dakika sonra eklendi-- arkadaşlar bu arada parçalar pazar gününe yetişecek gibi duruyor.isteyen olursa getireyim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Süper olmuş abi. Eline emeğine sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 (düzenlendi) 21 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Süper olmuş abi. Eline emeğine sağlık. Sağol Doğan uğraşı işte Eylül 29, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi Edit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 @Osman Türkol benimkileri @testuser a verirmisin abi. Ben EFT yapıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Osman hakkaten iyi iş çıkarmışsın, eline emeğine sağlık, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Osman hakkaten iyi iş çıkarmışsın, eline emeğine sağlık, Bende görürsün abi haftaya. Canlı canlı hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 12 dakika önce, Ozan Kar yazdı: @Osman Türkol benimkileri @testuser a verirmisin abi. Ben EFT yapıcam. Olur tabi ne demek Ozan ım --0 dakika sonra eklendi-- 5 dakika önce, Bekir B. yazdı: Osman hakkaten iyi iş çıkarmışsın, eline emeğine sağlık, Sağol Bekir nacizane elimizden geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Abi amortisörler kaç newton baktın mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Abi amortisörler kaç newton baktın mı? Hayır --0 dakika sonra eklendi-- Üzerinde yazı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 (düzenlendi) Teşekkür ederim Ozan ım beni onurlardırdın. Eylül 29, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi edit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 amörtisörlerin yakın montaj fotoları --6 dakika sonra eklendi-- @Ozan Kar emanetlerin yolda geliyor,güzel günlerde kullanman dileği ile 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap