Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 Yerinde görüldü, onaylandı, beğenildi, takdir edildi. Meraklısı için iyi çözüm. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Bugun yaptık montajı, çokta güzel oldu. Yakupta yarım yamalak bir montaj videosu var bakalım editlenince işe yarar olacakmı. @Osman Türkol abime teşekkürler. 10 numara sistem olmuş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Ben de dün güzelce boyadım. Siyah yerine kaporta rengi yaptım. Bugün akşam sanırım monte ederim. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Ben de dün güzelce boyadım. Siyah yerine kaporta rengi yaptım. Bugün akşam sanırım monte ederim. Montajdan sonra foto koyda bakalım belki bende boyatırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Montajdan sonra foto koyda bakalım belki bende boyatırım Akşam takarım abi. Ama amortisör dışındaki parçalar kesinlikle boyanmalı. Yoksa uyumlu görünmüyor. Sanki orj gibi duracak eminim. Amortisörü siyah bırakabilirdim aslında. Neyse deneyimde olmadı siyaha boyarım geri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Vidalara rötuş yapman gerekecek ama muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Vidalara rötuş yapman gerekecek ama muhtemelen. Var var hazırda. Oje şişesinde almıştım. Yaparız kolay o. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Montaj aşamasında eksik bişey olursa akşam tamamların ben --8 dakika sonra eklendi-- Videoyu başamı alsanız aslında. Osman abinin mesajın altında montaj videosu adı altında.Gayet başarılı olmuş. Ya bişey soracam. Amortisörün kalın kısmı çamurluğa bağlanması gerekmiyor mu? Ben sanki öyle olması lazım diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 İşte bittiiii 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 6 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Ya bişey soracam. Amortisörün kalın kısmı çamurluğa bağlanması gerekmiyor mu? Ben sanki öyle olması lazım diye hatırlıyorum. Farketmez böyle tavsiye edende var, Osman abi böyle takmış diye bende bölye taktım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Farketmez böyle tavsiye edende var, Osman abi böyle takmış diye bende bölye taktım. Tersi olsa daha mı güzel durur diye düşünüyorum. Yarın deneyem bi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Tersi olsa daha mı güzel durur diye düşünüyorum. Yarın deneyem bi. Daha güzel görünür sanırım. Çubuğuda sök bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Daha güzel görünür sanırım. Çubuğuda sök bence. Foto atarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 (düzenlendi) 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: Daha güzel görünür sanırım. Çubuğuda sök bence. Ozan video güzel olmuş fakat amortisörlerin oturacağı kanalı biraz aç plastik kısımları o plastik kısımlar biraz sıkıntı yapar makasla yada yan keski ile biraz kesebilirsin su kanalları diye gösterdiğin noktaları bahsettim benim yakın çekim fotolarda var onlara yakın bir kesim olsun daha rahat kapanır Ekim 5, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap