Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 9/29/2016 - 20:26 tarihinde, Osman Türkol yazdı: nihayet bitmiş videoyu çektim ve kullanıyorum bu arada ön kaput fıskıyrsinin hortumunu yerini değiştirmeyi unutmayın sonra kapatamazsın --6 dakika sonra eklendi-- arkadaşlar bu arada parçalar pazar gününe yetişecek gibi duruyor.isteyen olursa getireyim Osman abi videoya yorum geldi ben de istiyorum diye Selamlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Geçen Servet in arabada gördüm gayet başarılı ve orjinal bir çalışma olmuş ellerinize sağlık .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Geçen Servet in arabada gördüm gayet başarılı ve orjinal bir çalışma olmuş ellerinize sağlık .... O kadar beklemene ne gerek vardı. Bende de var inceleseydinya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 O kadar beklemene ne gerek vardı. Bende de var inceleseydinya Tanotoda gördüm dikkatimi çekti abi inceledim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 28.04.2017 - 10:48 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: Tanotoda gördüm dikkatimi çekti abi inceledim Diyeydin Ömür den gönderirdim tan otoda kimin arabada gördün Servet in mi yoksa --1 dakika sonra eklendi-- 27.04.2017 - 22:28 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Osman abi videoya yorum geldi ben de istiyorum diye Selamlar Eyvallah Yakup bana maille ulaştı görüştük mk2 için soruyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Sunguroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2017 Bu başlıkta anlatılanın bir benzerini bagaj için yapabilir miyiz. F3 bagaj kapağının sadece sol tarafında amortisör var, bu da sanki tam açılmamasına yol açıyor hafif aşağı sarkık duruyor kapak. Sağ tarafa da amortisör koysak nasıl bir fikir olurdu. Ayrıca yeni mondeonun bir inceleme videosunda bagaj kumandadan açıldığında yarıya kadar bile açılmadan öyle kalıyordu. Çok tuhaftı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Bu başlıkta anlatılanın bir benzerini bagaj için yapabilir miyiz. F3 bagaj kapağının sadece sol tarafında amortisör var, bu da sanki tam açılmamasına yol açıyor hafif aşağı sarkık duruyor kapak. Sağ tarafa da amortisör koysak nasıl bir fikir olurdu. Ayrıca yeni mondeonun bir inceleme videosunda bagaj kumandadan açıldığında yarıya kadar bile açılmadan öyle kalıyordu. Çok tuhaftı. Kasa tipi sedansa sağ sol amortisör olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Sunguroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 (düzenlendi) Amortisör Bende sadece sol tarafta var Mayıs 22, 2017 Hakan Sunguroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin K Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Ford 2002 model kendi üretimi mercury araçlarında kullandıklarını 2012 model mondeo ya koymuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Kartal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Merhaba iyi akşamlar ön kaput için amortisör ebatları ve bağlantı aparatlarının ebatları nedir. ? --1 dakika sonra eklendi-- Merhaba iyi akşamlar ön kaput için amortisör ebatları ve bağlantı aparatlarının ebatları nedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap