Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Sorma burasıda soğuk doğru dedin yarın artık Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Semih unutturma pazar günü rötüş boyasıyla boyayalım vidaları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Semih unutturma pazar günü rötüş boyasıyla boyayalım vidaları. Biz çiböreklerimizi yiyelim abi uğraşmayalım bunlarla o soğukta,he yok illa boyayalım dersen itiraz etmem [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Biz çiböreklerimizi yiyelim abi uğraşmayalım bunlarla o soğukta,he yok illa boyayalım dersen itiraz etmem [emoji1] Aslında şöyle. Biz çiğbörekleri yerken sen boyayacan. Böylesi daha zevkli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Aslında şöyle. Biz çiğbörekleri yerken sen boyayacan. Böylesi daha zevkli Sen boyayı bana bırak abi ben bir ara boyarım,şimden teşekkürler boya için [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 (düzenlendi) 15 saat önce, Semih G. yazdı: Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık Semih güzel olmuş çok yakışıklı duruyor.Eline sağlık civatayı kanala kontra yaptın değil mi.O civata o kanalda olacak kaymasın diye unutma Ekim 28, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 15 saat önce, Semih G. yazdı: Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık Araba bos zamanlarinda sahra collerinde mi geziyor? Bu ne pasak be ya... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Semih güzel olmuş çok yakışıklı duruyor.Eline sağlık civatayı kanala kontra yaptın değil mi.O civata o kanalda olacak kaymasın diye unutma Uzun olanı diyorsan oradaki kanala geçiremedim abi öyle yapınca sürekli kaydı. İyice geriye ittirip öyle sabitledim. Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Araba bos zamanlarinda sahra collerinde mi geziyor? Bu ne pasak be ya... 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği [emoji3] Hiç mi serviste bakım yaptırmadın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Pazar beraberiz abi. Sende gelsene eskişehire. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 13 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Hiç mi serviste bakım yaptırmadın? Hep serviste bakıldı,hiç yıkanmadı... Hep bir bahaneleri oldu. Yok kimse kalmadı,yok çok sıra var v.s v.s 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Çalışıyor abi sıkıntı yok. Ama Doğan abi haklı Pazar günü gelsene sende buralara birlikte bakarsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Gelmek isterim fakat bu aralar Ford un yeni projesini teslim etmek üzereyim.Pek ayrılamıyorum il dışına.Malum montaj anında makinaların yanında olmam gerekiyor.Ama bu nazik davete ilerki günlerde icabet etmek isterim.Size güzel günler dilerim pazar günü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Gelmek isterim fakat bu aralar Ford un yeni projesini teslim etmek üzereyim.Pek ayrılamıyorum il dışına.Malum montaj anında makinaların yanında olmam gerekiyor.Ama bu nazik davete ilerki günlerde icabet etmek isterim.Size güzel günler dilerim pazar günü. Kolay gelsin o zaman abi sana,unutma kapımız her daim açık mutlaka bekleriz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Bir saat önce, Semih G. yazdı: 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap