Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Çok güzel bir uygulama olmuş detaylarını da merakla bekliyorum.. Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Bi okuyupta yazsaydın keşke Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bi okuyupta yazsaydın keşke Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bi okuyupta yazsaydın keşke Evet komik olmus. Alinti yaptigim mesaji okumamistim. Resimli falan olmasin diye de onu alintilamistim. O zaman umarım bunun gibisi yaparsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Evet komik olmus. Alinti yaptigim mesaji okumamistim. Resimli falan olmasin diye de onu alintilamistim. O zaman umarım bunun gibisi yaparsiniz. Ozan cımla sanırım daha bile güzel yapabiliriz Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Aslında fikir güzel. Kaput açılınca motoru aydınlatan güçlü bir ışık. Beyaz olacak tabi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Ahan daaaaaaa olacağı buydu işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Ahan daaaaaaa olacağı buydu işte[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yes. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 virüsü saldınız yine hayırlısı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Hazır yapılmışını buldum ama denemeden alınacak riskli olur. http://hood-damper.com/shop/en/797-bonnet-hood-strut-shock-support-damper-kit-for-ford-focus-2012.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Ben kaputu bir kış başı, birde yaz başında su eklemek için açıyorum, tabii bakımda serviste de açıyorlar ama o beni pek bağlamıyor[emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Ben kaputu bir kış başı, birde yaz başında su eklemek için açıyorum, tabii bakımda serviste de açıyorlar ama o beni pek bağlamıyor[emoji1][emoji1] Bide buluştuğumuzda ben açcam abi. Kaçarı yok. Darılırım. Üzülürüm kırılırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bide buluştuğumuzda ben açcam abi. Kaçarı yok. Darılırım. Üzülürüm kırılırım Yaw zaten son buluşmada Ozan bişeye bakmak için açmıştı, yani artık bu yıl ki kota doldu, artık 2015 e yaz başına artık[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yaw zaten son buluşmada Ozan bişeye bakmak için açmıştı, yani artık bu yıl ki kota doldu, artık 2015 e yaz başına artık[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Abi bende bir arkadaşa bakıp çıkcam. Adı far ampülü ve ekipmanları 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Abi bende bir arkadaşa bakıp çıkcam. Adı far ampülü ve ekipmanları Aman abi aman diyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap