Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 http://www.spooltuning.com/2013-2014-focus-st-redline-tuning-bolt-in-quicklift-plus-hood-strut-kit.html İşte parçaları buldum buradaki montaj parçalarını yaptırıp bu işi bitircez.inşallah.Vİdeoyu izleyin süper. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 http://www.spooltuning.com/2013-2014-focus-st-redline-tuning-bolt-in-quicklift-plus-hood-strut-kit.html İşte parçaları buldum buradaki montaj parçalarını yaptırıp bu işi bitircez.inşallah.Vİdeoyu izleyin süper. Servis sıkıntı çıkarmasın abi, plastikleri kesmişsiniz, kabloyu alta almışsınız diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 http://www.spooltuning.com/2013-2014-focus-st-redline-tuning-bolt-in-quicklift-plus-hood-strut-kit.html İşte parçaları buldum buradaki montaj parçalarını yaptırıp bu işi bitircez.inşallah.Vİdeoyu izleyin süper. telefonda dediğim kit bu abi ama bknz fiyat bide sistem olarak ilk olan yani arkadaki vidaya takılan daha iyi bence. bunun kaput bağlantısı 2 vidayıda kullanıyor. yeni aklıma gelen birşey; kaputtaki ayağı tek vidadan taktığımızda düz durmayabilir demiştim, ayakları kendimiz yaptırırsak iki vida arasındaki boşluğa denk gelecek bir çıkıntı eklenirse o sorunu çözeriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 telefonda dediğim kit bu abi ama bknz fiyat bide sistem olarak ilk olan yani arkadaki vidaya takılan daha iyi bence. bunun kaput bağlantısı 2 vidayıda kullanıyor. yeni aklıma gelen birşey; kaputtaki ayağı tek vidadan taktığımızda düz durmayabilir demiştim, ayakları kendimiz yaptırırsak iki vida arasındaki boşluğa denk gelecek bir çıkıntı eklenirse o sorunu çözeriz. Ahaaa yav benim kayınço bu parçaları çok rahat yapar.Ama numune olarak 1 takım yaptırıp bir firmaya sunabiliriz.Ozan ın dediği şekilde de kendimize göre parçayı şekillendirip yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Selim Semiz Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Boyle bir sey buldum. Baya kaliteli ve do it yourself tarzinda ince iscilik yapmislar. http://www.stage3motorsports.com/ENG-134-19-2012-2014-Focus-ST-CPC-Hood-Struts.html Ayrica pek cok rengi de mevcut. Tek sorum bunu yurt disindan getirmek ile alakali. Daha tecrubeli arkadaslar bir inceleyip getirme konusunda yorum paylasabilir mi? 141 dolar diyorlar gumruk olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Boyle bir sey buldum. Baya kaliteli ve do it yourself tarzinda ince iscilik yapmislar. http://www.stage3motorsports.com/ENG-134-19-2012-2014-Focus-ST-CPC-Hood-Struts.html Ayrica pek cok rengi de mevcut. Tek sorum bunu yurt disindan getirmek ile alakali. Daha tecrubeli arkadaslar bir inceleyip getirme konusunda yorum paylasabilir mi? 141 dolar diyorlar gumruk olur mu? Bağlantı aparatlarını fırsat bulup yaptırabilirsem amortisör kolay. En fazla 60 tl ye amortisör hazır. İyice incelemeden yapmak istemedik. Bağlandığı yerlerin de güçlü olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Selim Semiz Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Aslına bakarsan L- Braketle bağladığınız yerler zamanla esneme yapabilir mi diye düşündüm. Bu adamlar mafsal yapmışlar. ve taktığın zaman oem gibi duruyor. Ha 141 dolar çok iyi para yalnız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Kimse yanlış anlamasını ama bence gereksiz kaputu ayda yada yılda kaç sefer açıyoruz ama emeğe saygı zevkler ve renkler tartışılmaz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Aslına bakarsan L- Braketle bağladığınız yerler zamanla esneme yapabilir mi diye düşündüm. Bu adamlar mafsal yapmışlar. ve taktığın zaman oem gibi duruyor. Ha 141 dolar çok iyi para yalnız... Mafsal nerede? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Selim Semiz Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Mafsaldan kastim kure uc kisim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Arkadaşlar ne zamandır,yapmayı planladığım ama bir türlü hayata geçiremediğim ancak youtube tan izlediğim kaput amortisörünü sonunda yaptım.İlk fotoyuda sizinle paylaşmak istedim.Vakit darlığı nedeniyle yarın montaj yapılacak.Maliyette üç aşağı beş yukarı belli oldu.Oda kesinleşince buraya yazarım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Mevcut konu ile birleşti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Mevcut konu ile birleşti Eyvallah teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 21.09.2016 - 15:38 tarihinde, Osman Türkol yazdı: Maliyette üç aşağı beş yukarı belli oldu.Oda kesinleşince buraya yazarım. Osman maliyet belli oldu mu? Montajı yaptın mı? Sonuç Nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 yeni parçalarla imalat tamam kaput somunlarını sökmeden çamurluk civatasını sökmeden montaj yapıldı.Maliyet 40 tl amörtisörler 40 tl parçalar işçilik toplam 100 tl gibi bir fiyat kısa bir video çektim montaj için daha ayrıntılı çekerim. MONTAJ VİDEOSU 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap