Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 10 dakika önce, Osman Türkol yazdı: yeni parçalarla imalat tamam kaput somunlarını sökmeden çamurluk civatasını sökmeden montaj yapıldı.Maliyet 40 tl amörtisörler 40 tl parçalar işçilik toplam 100 tl gibi bir fiyat kısa bir video çektim montaj için daha ayrıntılı çekerim. Osman abi tek tarafamı yaptın amortisör. Bir de kaputtakimandalı iptal etsene abi. İçerden açınca direk kalksın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 tek olmaz çift olacak tek elimle o kadar çekebildim.kaputu açınca açılan model çok pahalı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 1 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Osman abi tek tarafamı yaptın amortisör. Bir de kaputtakimandalı iptal etsene abi. İçerden açınca direk kalksın 14 dakika önce, Osman Türkol yazdı: tek olmaz çift olacak tek elimle o kadar çekebildim.kaputu açınca açılan model çok pahalı olur. Mandal iptal edilmemeli, tehlike oluşturur, Eline sağlık Osman ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mandal iptal edilmemeli, tehlike oluşturur, Eline sağlık Osman ?? haklılık payın var.Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 3 saat önce, Osman Türkol yazdı: yeni parçalarla imalat tamam kaput somunlarını sökmeden çamurluk civatasını sökmeden montaj yapıldı. Sipariş verebiliyozmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 başarılı uygulama elinize emeğinize sağlık sadece bir öneri montaj için kullanılan demir gözüken kısımlarda araç rengine boyanırsa bildiğin oem olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 11 saat önce, Osman Türkol yazdı: tek olmaz çift olacak tek elimle o kadar çekebildim.kaputu açınca açılan model çok pahalı olur. 1 takım hazırladın dimi bana abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Eline,emeğine sağlık abi. Sipariş için sıraya benide yazabilirsin, ne zaman alabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: 1 takım hazırladın dimi bana abi. Doğan Numara Al Sıraya Gir kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Akif Kama yazdı: Doğan Numara Al Sıraya Gir kardeşim. Osman abi çoktaaan hazırladı bile. Unutursa arabasındakini sökerim ki bilir beni. Şunun şurasında pazara ne kaldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bak seen; yapacak bir şey yok o zaman; bize de boyun bükmek düşer. Bu cumartesi bir şeyler yapabilirim bende; buradan paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 10 saat önce, Ozan Kar yazdı: Sipariş verebiliyozmu tabi neden olmasın Ozan.Bu işi Foruma Özel yaptık.Özel den mesaj atarsan parçaları gönderirim. --1 dakika sonra eklendi-- 43 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: 1 takım hazırladın dimi bana abi. seninki benim arabanın üstünde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 1 dakika önce, Osman Türkol yazdı: seninki benim arabanın üstünde Abim beni nasıl da tanıyor ama. Pazar görüşüyoruz değil mi abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 35 dakika önce, Semih G. yazdı: Eline,emeğine sağlık abi. Sipariş için sıraya benide yazabilirsin, ne zaman alabiliriz haftaya 5 takım gibi yaptırmayı düşünüyorum hafta sonuna gönderebilirim. --1 dakika sonra eklendi-- 35 dakika önce, Akif Kama yazdı: Doğan Numara Al Sıraya Gir kardeşim. Akif bey haftaya 5 takım yaptıracam isterseniz sizide yazalım --2 dakika sonra eklendi-- 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Abim beni nasıl da tanıyor ama. Pazar görüşüyoruz değil mi abi. İnşallah Doğan pazar piknikteyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 3 dakika önce, Osman Türkol yazdı: İnşallah Doğan pazar piknikteyiz Tmm abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap