Ünal Demir Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2013 4 adet 195 60 r 15 lastik bakıyorum fiyat olarak uygun kaliteli hangi markaları önere bilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Şunlar nasıl ?Limiti siz belirleyin ucuzdan kasıt nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Yakup seni arayacaktım di mi (( : 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 yaz-kış ayrı ayrı kullanıyorsanız..yazlık için pirelli P1 tek tip lastikse..pirelli P7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 4 adet 195 60 r 15 lastik bakıyorum fiyat olarak uygun kaliteli hangi markaları önere bilirsiniz... Otostart diye bir sitenin kampanyasi vardi galiba. Sizin ebattaki goodyeari 116 tl gibi bir fiyata verkyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 pirelli p 6 aldım 2 yıl önce 15 000 km olmadan tel kırdı aniden çıkan bir durum olduğundan dolayı da fazla bi bütçem yok dolayısı ile uygun fiyatlı ama iyi bi lastik olmalı sonuçta lastik bu çok önemli hayati önem için yumuşak hamur nasıl olur artıları eksileri nelerdir .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 pirelli p 6 aldım 2 yıl önce 15 000 km olmadan tel kırdı aniden çıkan bir durum olduğundan dolayı da fazla bi bütçem yok dolayısı ile uygun fiyatlı ama iyi bi lastik olmalı sonuçta lastik bu çok önemli hayati önem için yumuşak hamur nasıl olur artıları eksileri nelerdir .... Bu sorular için http://www.focusclubtr.com/forum/79-lastik-ve-jant-se%C3%A7imleri/ bu link yardımcı olabilir. incelemekte fayda var.. Continental alın madem öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 pirelli p 6 aldım 2 yıl önce 15 000 km olmadan tel kırdı aniden çıkan bir durum olduğundan dolayı da fazla bi bütçem yok dolayısı ile uygun fiyatlı ama iyi bi lastik olmalı sonuçta lastik bu çok önemli hayati önem için yumuşak hamur nasıl olur artıları eksileri nelerdir .... Pirelliyi savunmak gibi bir niyetim yok ama cok sert ve koseli bir kasise hizli dusulmus olabilir. Tel kirilmasinin en buyuk sebeplerindendir bu olay. Tabi size dusmussunuzdur demiyorum. Ben michelin, continental ve goodyear uclusunden yanayim. Ancak kullanim tarzim daha yumusak olsa, lastikten beklentilerim dusuk olsa hic cekinmeden ikinci ucuncu sinif lastiklerden alabilirim. Ve iygin fiyata petlas falan alinabilir belki. Birde alacaginiz lastigi takacaginiz aracin marka ve modeli nedir. focus 1 olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak f1 in lastik ebati 195/65/15 degil mi? Cepten girdigim icin aracinizin ne oldugunu goremedim su an. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Pirelliyi savunmak gibi bir niyetim yok ama cok sert ve koseli bir kasise hizli dusulmus olabilir. Tel kirilmasinin en buyuk sebeplerindendir bu olay. Tabi size dusmussunuzdur demiyorum. Ben michelin, continental ve goodyear uclusunden yanayim. Ancak kullanim tarzim daha yumusak olsa, lastikten beklentilerim dusuk olsa hic cekinmeden ikinci ucuncu sinif lastiklerden alabilirim. Ve iygin fiyata petlas falan alinabilir belki. Birde alacaginiz lastigi takacaginiz aracin marka ve modeli nedir. focus 1 olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak f1 in lastik ebati 195/65/15 degil mi? Cepten girdigim icin aracinizin ne oldugunu goremedim su an. ümit bey f1 195 60 r 15 orjinali bu Pirelliyi savunmak gibi bir niyetim yok ama cok sert ve koseli bir kasise hizli dusulmus olabilir. Tel kirilmasinin en buyuk sebeplerindendir bu olay. Tabi size dusmussunuzdur demiyorum. Ben michelin, continental ve goodyear uclusunden yanayim. Ancak kullanim tarzim daha yumusak olsa, lastikten beklentilerim dusuk olsa hic cekinmeden ikinci ucuncu sinif lastiklerden alabilirim. Ve iygin fiyata petlas falan alinabilir belki. Birde alacaginiz lastigi takacaginiz aracin marka ve modeli nedir. focus 1 olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak f1 in lastik ebati 195/65/15 degil mi? Cepten girdigim icin aracinizin ne oldugunu goremedim su an. aracı çok sakınarak kullanırım kasis çukur hep kaçmışımdır kimisi aynı noktada çok beklemiş araba dedi kimisi çukur dedi velhasıl teller kırılmış hangi lastikler kırmıştır onu da bilmiyorum ama şu var lastikler daha sıfır gibi uygun fiyatlı ama kalite konusunda da orta üzeri bir şey olması gerek çok kalitesiz bir şey alamam malüm can taşıyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ünal Demir
4 adet 195 60 r 15 lastik bakıyorum fiyat olarak uygun kaliteli hangi markaları önere bilirsiniz...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap