Servet Ö. Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2013 Anahtarsız çalıştırma olmayan araçlarda anahtar deliği şöyle gudubet şekilde görünür: Anahtar takıncada pek hoş durduğu söylenemez: Ebayden 9.99$ 'a şöyle bir dekorasyon ürünü aldım: Arkası yapışkanlı şekilde: Yerine tam oturuyor ve böyle görünüyor: Benim hoşuma gitti, basit ve hoş görünüşlü. 15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Fantastic... İyi Fikirmiş.. Beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Mazdalarda kontak etrafında aydınlatma var; hoş bir ayrıntı. Senin ki de fena değil; güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 aynen..bende ilk baktıgımda mazda 3 teki gibi ışıklı diye heyecanlandım..ama buda guzel..değerlendirilebilr..bende düşünebilrim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Mazdalarda kontak etrafında aydınlatma var; hoş bir ayrıntı. Senin ki de fena değil; güle güle kullan. Benim Mazda pikap da bile vardı ama açıkcası yeni nesil bir binekte görmek istemeyeceğin homojenlikte yanardı, gene de iyi oluyor tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Güle güle kullan abi güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Bende beğenenlerdenim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2013 Çok Hoş Güle Güle Kullanın Aydınlatma Sağlamıyor Sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 gayet güzel olmuş güle güle kullanın. Yeni bir ford'çu olarak soru mu mazur görün? focus 1 den bu yana bu anahtar deliği neden bu kadar biçimsiz? bu ek parçayı ben focus'u aldığım ilk günden beri almayı düşünüyordum. Focus'a inat almıyorum. Takılan ürün gibi bir aparat çok mu zor tedarik ediliyorda fabrika çıkışı takılmıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Bence: Bu araba start-stop hali ile tasarlanmış ve start-stop olmayan haline indirgenerek ithal edilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Bence: Bu araba start-stop hali ile tasarlanmış ve start-stop olmayan haline indirgenerek ithal edilmiş. Böyle birşey olması imkansız Üretim sorularına yanıt bulmak oldukça zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Bu küçük alet ülkemizde satılmaya başlandı mı ki? Klima düğmelerini bir iki sitede gördüm ama buna rastlayamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2013 Bu küçük alet ülkemizde satılmaya başlandı mı ki? Klima düğmelerini bir iki sitede gördüm ama buna rastlayamadım. ebay'den almıştım ben, 10-15TL ye falan gelmişti. Yurtiçinde yapsalar kıtır kıtır gider aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Dalyanda Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 (düzenlendi) kafama göre takılıp bir şeyler yaptım. eloksal ve lazer ile focus yazdırıcam.siyah,sarı.beyaz mavi renklerde Ocak 30, 2014 Kemal Dalyanda tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Süper olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap