Engin Karagöz Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Arkadaşlar şimdi standart sorulardan birini sorduğumun farkındayım ancak internette arattırdığımda 2006 ile 2010'un soru ve cevapları karşıma çıkıyor. Her il'de ve bayiide farklılık gösterdiğinie biliyorum ancak yakın zamanda sıfır araç alanlara sormak istiyorum... Aracınız hazır dediler gittik. Bayinin müşterisine vermek zorunda olduğu evrak ya da araç aksesuarları nelerdir? Birde aklıma takılan bir şey var. Bayi aracı trafik sigortası+plaka ve ruhsat masraflarını karşılıyor. Ben bu aracın Motorlu Taşıtlar Vergisini ne zaman ödemem gerekiyor? Ve aracı teslim aldıktan sonra hemen babamın üzerine yapacam. Böyle birşey olduğunda benim adıma düzenlenen trafik sigortasının ücretini bayiiden alabiliyor muyum? Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Aslında sitemizde bunların cevabı var Şuan ben müsait değilim arkadaşlar yanıtlar.Nerdeyse ay'da bir her yeni alan soruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Forum içi arama yapın çıkacaktır cevaplar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Aslında sitemizde bunların cevabı var Şuan ben müsait değilim arkadaşlar yanıtlar.Nerdeyse ay'da bir her yeni alan soruyor. Bence yeni araç alanlar için ayrı bir başlık açılmalı... Zaten her alan aynı mesajı yazınca benzer konular forumda var araştır diyoruz ya, diye diye o araştırdığımız konular baya bir geçmişte kalmıştır arada tazelemek lazım Gözlerim ağrıdı benzer konu aramaktan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Bence yeni araç alanlar için ayrı bir başlık açılmalı... Zaten her alan aynı mesajı yazınca benzer konular forumda var araştır diyoruz ya, diye diye o araştırdığımız konular baya bir geçmişte kalmıştır arada tazelemek lazım Gözlerim ağrıdı benzer konu aramaktan. İçte açmış olduk Hayırlı olsun tekrar Şunları buldum ayaküstü Bu da biraz dileklerle dolu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Öncelikle hayırlı olsun.Aracın bandrolünü aldığın bayinin yatırması lazım.Büyük ihtimal onu halletmişlerdir.Eğer yatırmadılarsa hemen yatırman gerekiyor ocak bandrolünü.Bunun dışında araçta olması gereken ilk yardım seti,paspas,kullanım klavuzu.Sigorta poliçenin ruhsatın içinde olup olmadığına dikkat et.Eğer aldığın aracın arka camlar karartılmışsa bununla ilgili makama yazılan yazıyı da alsan iyi olur.Aracı sıfır alsan bile boya kontrolü yapmanda fayda var.Birde lastik havalarını kontrol ettir benim 2 araçta da lastik havaları çok fazla çıkmıştı.Mesela şu an kullandığımda önler 44 arkalar 42 çıktı.Benim aklıma gelen başka bişey yok şimdilik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 arkadaşlar farklı bir başlık altında değilde burdan sormakta fayda gördüm... sizler aracı aldığınızda kriko ve bijon anahtarını aracın yanında verdiler mi? bende yok ta... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yedek lastiğin altında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 arkadaşlar farklı bir başlık altında değilde burdan sormakta fayda gördüm... sizler aracı aldığınızda kriko ve bijon anahtarını aracın yanında verdiler mi? bende yok ta... Yedek lastigin altina bakin, orada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yedek lastigin altina bakin, orada... :kızgın: karanlıkta tekerin üstünü sağını solunu o kadar kurcaladım ama altında olacağını düşünmedim (önce ki aracımdan alışkanlık sanırım) gündüz gözüyle ilk oraya bakacağım.... teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 :kızgın: karanlıkta tekerin üstünü sağını solunu o kadar kurcaladım ama altında olacağını düşünmedim (önce ki aracımdan alışkanlık sanırım) gündüz gözüyle ilk oraya bakacağım.... teşekkürler... Hadi bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 O anı gözümde bir an canlandırdımda....:)::). Ulennnn dolandırıldım hani bunun parçaları....:)::) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap