Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Başlıktanda anlayacağınız üzere focus 2 trend paketli aracıma yol bilgisayarı yapmaya çalışıyorum biraz araştırdım ama henüz birşey bulamadım sizce bu mümkün olabilirmi .
Daha önce kullanmış olduğum peugeot marka araçda 2003 model üstü olanlarda sorunsuz bir şekilde yol bilgisayarı ve cruise control takabiliyorduk ford'da henüz yeni olduğum için bana bu konuda yardımcı olabilecek bilgileri paylaşabilirmisiniz
Soru
Soner Dinçel
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,istanbulda yaşıyorum yaşım 31 aracım 2006 focus 2 trend 1.6 benzinli.
Başlıktanda anlayacağınız üzere focus 2 trend paketli aracıma yol bilgisayarı yapmaya çalışıyorum biraz araştırdım ama henüz birşey bulamadım sizce bu mümkün olabilirmi .
Daha önce kullanmış olduğum peugeot marka araçda 2003 model üstü olanlarda sorunsuz bir şekilde yol bilgisayarı ve cruise control takabiliyorduk ford'da henüz yeni olduğum için bana bu konuda yardımcı olabilecek bilgileri paylaşabilirmisiniz
Soner Dinçel tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap